Piraten, perziken en p-waarden

statistiek met smaak

Prijs € 47,50

Uitverkocht

Vince Penders

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waarschijnlijk ben je afgekomen op de geruchten: geruchten over een handboek dat het anders doet. Een lesmethode die jou begrijpt, die je serieus neemt, en die je inzicht écht kan verbeteren. Statistiek is een vak waar je nooit om hebt gevraagd; je studeert psychologie, gezondheid of een sociale wetenschap, en bent geen expert in de wiskunde. Maar omdat statistiek zo belangrijk is, ook voor jou, kun je er niet omheen. Zal het ooit spannender en concreter worden dan een spelletje van X'en en Y'en?Mijn antwoord: ja. Na twee jaar experimenteren, ervaring en creativiteit weet ik dat het mogelijk is: iedereen - en ik overdrijf niet - kan statistiek begrijpen. Voor je ligt mijn aanpak van kraakheldere en complete uitleg met een knipoog, vertaald naar papier, vergezeld door levendige opdrachten die je nieuwe vaardigheden meteen op de proef stellen. Je zult achtbanen testen, bananen tellen, snorren meten en nog veel meer. Het zal je slimmer maken dan je voor mogelijk had gehouden.Kortom: probeer het, en laat je overtuigen. Bouw mee aan de revolutie. Zie je jezelf als een perzik in statistiek? Nog even en je wordt een piraat!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vince Penders
Uitgever
Mosae Verbo
ISBN
9789086663897
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Beschrijving

Waarschijnlijk ben je afgekomen op de geruchten: geruchten over een handboek dat het anders doet. Een lesmethode die jou begrijpt, die je serieus neemt, en die je inzicht écht kan verbeteren. Statistiek is een vak waar je nooit om hebt gevraagd; je studeert psychologie, gezondheid of een sociale wetenschap, en bent geen expert in de wiskunde. Maar omdat statistiek zo belangrijk is, ook voor jou, kun je er niet omheen. Zal het ooit spannender en concreter worden dan een spelletje van X'en en Y'en?

Mijn antwoord: ja. Na twee jaar experimenteren, ervaring en creativiteit weet ik dat het mogelijk is: iedereen - en ik overdrijf niet - kan statistiek begrijpen. Voor je ligt mijn aanpak van kraakheldere en complete uitleg met een knipoog, vertaald naar papier, vergezeld door levendige opdrachten die je nieuwe vaardigheden meteen op de proef stellen. Je zult achtbanen testen, bananen tellen, snorren meten en nog veel meer. Het zal je slimmer maken dan je voor mogelijk had gehouden.

Kortom: probeer het, en laat je overtuigen. Bouw mee aan de revolutie. Zie je jezelf als een perzik in statistiek? Nog even en je wordt een piraat!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vince Penders
Uitgever
Mosae Verbo
ISBN
9789086663897
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99