Piet Boon 1

Prijs € 69,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Joyce Huisman

Hardback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Piet Boon 1Tijdloos design, functionaliteit, comfort en duurzaamheid met prachtige, natuurlijke materialen. In dit eerste boek van Piet Boon worden negen verschillende projecten geïllustreerd met uitgebreide fotografie. Zijn stijl is altijd herkenbaar en zijn ontwerpen in dit eerste boek uit 2001 zijn nog steeds even actueel. Piet Boon 1 is daarmee niet alleen een bron van inspiratie maar toont ook een schitterende verzameling van het werk van Boon. Op veler verzoek wordt het boek met wat inmiddels klassiekers zijn weer opnieuw uitgegeven. Met tekst in Nederlands en Engels. Over de auteursPiet Boon (1958) heeft een bouwkundige achtergrond en begon als aannemer en ambachtsman met veel passie voor mooie, natuurlijke materialen, ambachtelijke technieken en aandacht voor detail. Zijn visie en vaardigheden leidden ertoe dat hij verantwoordelijk wil zijn voor het totale concept: van ontwerp tot en met realisatie. De focus ligt op functionaliteit, comfort, tijdloos design en duurzaamheid en komt terug in al zijn ontwerpen. Karin Meyn (1961) trad in 1986 toe als zakelijk partner en Creative Director. Karin is medeverantwoordelijk voor de Piet Boon® design filosofie en ‘look and feel’ van alle ontwerpen. Ze wordt beschouwd als een van ‘s werelds beste interieurstylisten. Karin heeft de zeer eigen en herkenbare signatuur ontwikkeld die wordt vertaald naar de wensen en persoonlijke lifestyle van de klant. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joyce Huisman
Uitgever
Terra
ISBN
9789089896056
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
186

Beschrijving

Piet Boon 1


Tijdloos design, functionaliteit, comfort en duurzaamheid met prachtige, natuurlijke materialen. In dit eerste boek van Piet Boon worden negen verschillende projecten geïllustreerd met uitgebreide fotografie. Zijn stijl is altijd herkenbaar en zijn ontwerpen in dit eerste boek uit 2001 zijn nog steeds even actueel. Piet Boon 1 is daarmee niet alleen een bron van inspiratie maar toont ook een schitterende verzameling van het werk van Boon. Op veler verzoek wordt het boek met wat inmiddels klassiekers zijn weer opnieuw uitgegeven. Met tekst in Nederlands en Engels.


 


Over de auteurs


Piet Boon (1958) heeft een bouwkundige achtergrond en begon als aannemer en ambachtsman met veel passie voor mooie, natuurlijke materialen, ambachtelijke technieken en aandacht voor detail. Zijn visie en vaardigheden leidden ertoe dat hij verantwoordelijk wil zijn voor het totale concept: van ontwerp tot en met realisatie. De focus ligt op functionaliteit, comfort, tijdloos design en duurzaamheid en komt terug in al zijn ontwerpen. 


Karin Meyn (1961) trad in 1986 toe als zakelijk partner en Creative Director. Karin is medeverantwoordelijk voor de Piet Boon® design filosofie en ‘look and feel’ van alle ontwerpen. Ze wordt beschouwd als een van ‘s werelds beste interieurstylisten. Karin heeft de zeer eigen en herkenbare signatuur ontwikkeld die wordt vertaald naar de wensen en persoonlijke lifestyle van de klant.


 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joyce Huisman
Uitgever
Terra
ISBN
9789089896056
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Meerdere talen
Aantal Pagina's
186

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99