Photoshop CS6 / CC

Prijs € 39,99

Uitverkocht

Erwin Olij

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel ontwerpers, fotografen en grafici kiezen voor Adobe Photoshop vanwege de kwaliteit van het beeldbewerkingsprogramma. Photoshop kan veel, en met de CS6/CC-versie kan weer meer dan met haar voorgangers. Dit boek neemt u mee de diepte in. Nieuwe en bestaande opties worden uitgebreid behandeld. Er is ook aandacht voor extra functies en gereedschappen van Photoshop CS6 Extended, de uitgebreide versie van Photoshop CS6. Tot de besproken onderwerpen behoren:- bestandsbeheer met Adobe Bridge en Mini Bridge- bediening van vensters en deelvensters- gewone kleuren en webkleuren gebruiken en beheren- selecteren met de selectiegereedschappen- tekenen, schilderen en bijwerken- werken met lagen, kanalen en maskers- tekst aan een document toevoegen- werkstukken afdrukken- taken in Photoshop automatiseren- webafbeeldingen optimaliseren- films met videobeelden en afbeeldingenreeksen makenDit boek behandelt de Nederlandse en Engelse versie van Adobe Photoshop CS6 en kijkt naar de videofuncties van Adobe Photoshop CS6 Extended. Het boek is vanwege de opzet geschikt voor gebruikers van Windows en Mac OS X. In de gratis e-update worden de extra functies van de CC-editie behandeld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erwin Olij
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059407015
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Veel ontwerpers, fotografen en grafici kiezen voor Adobe Photoshop vanwege de kwaliteit van het beeldbewerkingsprogramma. Photoshop kan veel, en met de CS6/CC-versie kan weer meer dan met haar voorgangers. Dit boek neemt u mee de diepte in. Nieuwe en bestaande opties worden uitgebreid behandeld. Er is ook aandacht voor extra functies en gereedschappen van Photoshop CS6 Extended, de uitgebreide versie van Photoshop CS6. Tot de besproken onderwerpen behoren:

- bestandsbeheer met Adobe Bridge en Mini Bridge
- bediening van vensters en deelvensters
- gewone kleuren en webkleuren gebruiken en beheren
- selecteren met de selectiegereedschappen
- tekenen, schilderen en bijwerken
- werken met lagen, kanalen en maskers
- tekst aan een document toevoegen
- werkstukken afdrukken
- taken in Photoshop automatiseren
- webafbeeldingen optimaliseren
- films met videobeelden en afbeeldingenreeksen maken

Dit boek behandelt de Nederlandse en Engelse versie van Adobe Photoshop CS6 en kijkt naar de videofuncties van Adobe Photoshop CS6 Extended. Het boek is vanwege de opzet geschikt voor gebruikers van Windows en Mac OS X. In de gratis e-update worden de extra functies van de CC-editie behandeld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erwin Olij
Uitgever
Van Duuren Informatica
ISBN
9789059407015
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99