Pest

1374

Prijs € 15,50

Uitverkocht

Henk van Kerkwijk

Hardback | Maart 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

* ‘Klassieker’ over middeleeuwse pestepidemie weer leverbaar * Nieuwe geactualiseerde editie * Auteur bekroond met Gouden Griffel, Zilveren Griffel, Vlag en Wimpel (Reina Prinsen-Geerlingsprijs en Anne Frankprijs, nominatie Thea Beckmanprijs) * Auteur is lid van de Schrijvers van de Ronde Tafel * Nieuwe reeks van klassieke historische jeugdboeken Italië in de 14e eeuw: De pest heerst en ook de ouders van Alessandro bezwijken aan deze snel om zich heen grijpend e ziekte. Alessandro wordt ervan verdacht de veroorzaker van de pest te zijn. Hij moet daarom op zoek naar getuigen die kunnen bewijzen dat hij onschuldig is. Daarbij wordt hij geholpen door de dronken heraut Chester en Klaas, een verlopen medicus die ratten kunstjes leert. Het wordt een lange tocht, waarin de pest hen op de hielen zit… Reactie van een lezer (bron: bol.com): Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik vond het boek Pest super tof want de ziekte de pest komt niet zo vaak voor. Het tweede boek heb ik nog niet gelezen maar dat ga ik wel nog halen. Verder wil ik nog zeggen dat iedereen die dit lezen dat ze het boek Pest van H. van Kerkwijk zeker moeten lezen want het is super!!!!!!!!!!!!! tof. De groeten, Thijs Geenen. Henk van Kerkwijk schreef hoorspelen, toneelstukken en jeugdboeken in verschillende genres, zoals onlangs zijn gedichten voor brugklassers: Seks in de brugklas. Voor volwassenen publiceerde hij recentelijk de dichtbundel: Lof der onschuld / In praise of Innocence (MIPN.) Als Schrijver van de Ronde Tafel promoot hij historische jeugdboeken. In voorbereiding: Scheepsmeisjes van Wittestier – najaar 2009!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henk van Kerkwijk
Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025110819
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Beschrijving

* ‘Klassieker’ over middeleeuwse pestepidemie weer leverbaar
* Nieuwe geactualiseerde editie
* Auteur bekroond met Gouden Griffel, Zilveren Griffel, Vlag en Wimpel (Reina Prinsen-Geerlingsprijs en Anne Frankprijs, nominatie Thea Beckmanprijs)
* Auteur is lid van de Schrijvers van de Ronde Tafel
* Nieuwe reeks van klassieke historische jeugdboeken

Italië in de 14e eeuw: De pest heerst en ook de ouders van Alessandro bezwijken aan deze snel om zich heen grijpend e ziekte. Alessandro wordt ervan verdacht de veroorzaker van de pest te zijn. Hij moet daarom op zoek naar getuigen die kunnen bewijzen dat hij onschuldig is. Daarbij wordt hij geholpen door de dronken heraut Chester en Klaas, een verlopen medicus die ratten kunstjes leert. Het wordt een lange tocht, waarin de pest hen op de hielen zit…

Reactie van een lezer (bron: bol.com):
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik vond het boek Pest super tof want de ziekte de pest komt niet zo vaak voor. Het tweede boek heb ik nog niet gelezen maar dat ga ik wel nog halen. Verder wil ik nog zeggen dat iedereen die dit lezen dat ze het boek Pest van H. van Kerkwijk zeker moeten lezen want het is super!!!!!!!!!!!!! tof. De groeten, Thijs Geenen.

Henk van Kerkwijk schreef hoorspelen, toneelstukken en jeugdboeken in verschillende genres, zoals onlangs zijn gedichten voor brugklassers: Seks in de brugklas. Voor volwassenen publiceerde hij recentelijk de dichtbundel: Lof der onschuld / In praise of Innocence (MIPN.) Als Schrijver van de Ronde Tafel promoot hij historische jeugdboeken.
In voorbereiding: Scheepsmeisjes van Wittestier – najaar 2009!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henk van Kerkwijk
Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025110819
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99