Peru

Prijs € 25,90

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Paperback | Juni 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Peru blijft een van 's werelds meest fantastische reisbestemmingen. Behalve de indrukwekkende Incaruïnes en de 'verdwenen stad' Machu Picchu, vindt u er onder meer de enorme tekeningen die de Nazca in de woestijnbodems hebben gekrast.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit veelzijdige land. In het eerste gedeelte leest u alles over de boeiende geschiedenis, de bevolking, waaronder de stammen in het Amazonegebied, de cultuur, de Peruaanse keuken en de natuur. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis van Lima naar het hart van de Andes en door de droogste woestijn ter wereld naar de oude Inca-hoofdstad Cuzco. Van de Heilige Vallei door de sierra's op weg naar de oevers van het Titicacameer; het komt allemaal aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Begraven schatten', 'Reizen per rivierboot', 'Vogels in het Amazonewoud', 'Raften in de Andes' en 'Isla Taquile'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze reisgids Peru compleet.In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, klimaat, winkelen, veiligheid, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.Insight Guide Peru is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066554818
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Peru blijft een van 's werelds meest fantastische reisbestemmingen. Behalve de indrukwekkende Incaruïnes en de 'verdwenen stad' Machu Picchu, vindt u er onder meer de enorme tekeningen die de Nazca in de woestijnbodems hebben gekrast.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit veelzijdige land. In het eerste gedeelte leest u alles over de boeiende geschiedenis, de bevolking, waaronder de stammen in het Amazonegebied, de cultuur, de Peruaanse keuken en de natuur. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis van Lima naar het hart van de Andes en door de droogste woestijn ter wereld naar de oude Inca-hoofdstad Cuzco. Van de Heilige Vallei door de sierra's op weg naar de oevers van het Titicacameer; het komt allemaal aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'Begraven

schatten', 'Reizen per rivierboot', 'Vogels in het Amazonewoud', 'Raften in de Andes' en 'Isla Taquile'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze reisgids Peru compleet.
In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, klimaat, winkelen, veiligheid, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.
Insight Guide Peru is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066554818
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99