Persoonlijke bewustwording en vrije markt

26 inzichten voor een nieuwe manier van leven

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Kim Tjoa

Hardback | Juli 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het boek ‘Persoonlijke bewustwording en vrije markt’ maakt duidelijk dat wij aan de vooravond staan van een nieuwe beschaving gebaseerd op vrijheid, saamhorigheid en gelijkwaardigheid. Om daarin te kunnen leven moeten wij ons losmaken van onze angsten en belemmerende overtuigingen en ons emanciperen van de elite die ons regeert. De inzichten uit dit boek ondersteunen de lezer daarin.De vrije markt en het kapitalisme staan aan de basis van onze welvaart. Politiek en overheid doen er alles aan om dit welvaartscheppende systeem te frustreren. Kim legt in zijn boek uit waarom voortdurend menselijk ingrijpen in natuurlijke processen, armoede, conflicten, onrust en schaarste tot gevolg hebben. Voelen, verantwoordelijkheid, vrijheid en vrije markt zijn de centrale thema’s van dit boek. We leren denken als de beste, terwijl aan de ontwikkeling van ons vermogen om te voelen en te vertrouwen op onze intuïtie weinig tot geen aandacht wordt besteed. Het proces van persoonlijke bewustwording houdt verband met de ontwikkeling van ons gevoel. Verantwoordelijkheid opent de weg naar persoonlijke vrijheid. Vrijheid is de natuurlijke staat van de mens. Zolang over de mens wordt geregeerd, is hij niet vrij. Dan is de mens een slaaf. Hij kan dan niet ten volle over zijn eigen leven beschikken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kim Tjoa
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055992898
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Het boek ‘Persoonlijke bewustwording en vrije markt’ maakt duidelijk dat wij aan de vooravond staan van een nieuwe beschaving gebaseerd op vrijheid, saamhorigheid en gelijkwaardigheid. Om daarin te kunnen leven moeten wij ons losmaken van onze angsten en belemmerende overtuigingen en ons emanciperen van de elite die ons regeert. De inzichten uit dit boek ondersteunen de lezer daarin.

De vrije markt en het kapitalisme staan aan de basis van onze welvaart. Politiek en overheid doen er alles aan om dit welvaartscheppende systeem te frustreren. Kim legt in zijn boek uit waarom voortdurend menselijk ingrijpen in natuurlijke processen, armoede, conflicten, onrust en schaarste tot gevolg hebben.

Voelen, verantwoordelijkheid, vrijheid en vrije markt zijn de centrale thema’s van dit boek. We leren denken als de beste, terwijl aan de ontwikkeling van ons vermogen om te voelen en te vertrouwen op onze intuïtie weinig tot geen aandacht wordt besteed. Het proces van persoonlijke bewustwording houdt verband met de ontwikkeling van ons gevoel.
Verantwoordelijkheid opent de weg naar persoonlijke vrijheid. Vrijheid is de natuurlijke staat van de mens. Zolang over de mens wordt geregeerd, is hij niet vrij. Dan is de mens een slaaf. Hij kan dan niet ten volle over zijn eigen leven beschikken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kim Tjoa
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055992898
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99