People Spotters Guide, vol. 1

een veldboek over mensen

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Tom Borremans, Sven Van den Eynde

Paperback | Maart 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De People Spotters Guide, vol. 1 is een bouillon van 150.000 jaar menselijke beschaving. Hij bevat meer dan honderd mensentypes, rijkelijk voorzien van foto's en inzichten. Als archivarissen van het menselijk gedrag geven de voorlopig werkloze, maar weldra gerenommeerde auteurs een bloemlezing van de meest boeiende soort op aarde: uzelf!Moslima's met een gsm in hun hoofddoek, veiligheidspersoneel dat er niet sterk genoeg uitziet (de homo securitatis inferioris), mensen met een penisvormige zweetvlek op hun rug... Bij elk gedrag staat een foto die het makkelijk moet maken uw soortgenoten te spotten tijdens uw dagelijkse gefoerageer. De People Spotters Guide, vol. 1 is een vlijmscherpe maatschappijkritiek én een veldboek (*) dat u ertoe aanspoort om uw eigenste biotoop en de mensen die erin ronddwalen onder de loep te nemen. Voor elke spotting wordt u beloond met punten! Hoe zeldzamer het gedrag, hoe hoger u scoort.De People Spotters Guide, vol. 1 geeft ook definitieve antwoorden op prangende vragen als: wat is de culturele signaalfunctie van het bouwvakkersdecolleté, wat drijft iemand die witte sokken draagt in Crocs en wat betekent seksueel dimorfismefetisjisme ook alweer en waarom schrijft iedereen dat godverdomme altijd fout?(*) schrappen wat niet past

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tom Borremans, Sven Van den Eynde
Uitgever
Manteau
ISBN
9789022333723
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

De People Spotters Guide, vol. 1 is een bouillon van 150.000 jaar menselijke beschaving. Hij bevat meer dan honderd mensentypes, rijkelijk voorzien van foto's en inzichten. Als archivarissen van het menselijk gedrag geven de voorlopig werkloze, maar weldra gerenommeerde auteurs een bloemlezing van de meest boeiende soort op aarde: uzelf!

Moslima's met een gsm in hun hoofddoek, veiligheidspersoneel dat er niet sterk genoeg uitziet (de homo securitatis inferioris), mensen met een penisvormige zweetvlek op hun rug... Bij elk gedrag staat een foto die het makkelijk moet maken uw soortgenoten te spotten tijdens uw dagelijkse gefoerageer. De People Spotters Guide, vol. 1 is een vlijmscherpe maatschappijkritiek én een veldboek (*) dat u ertoe aanspoort om uw eigenste biotoop en de mensen die erin ronddwalen onder de loep te nemen. Voor elke spotting wordt u beloond met punten! Hoe zeldzamer het gedrag, hoe hoger u scoort.

De People Spotters Guide, vol. 1 geeft ook definitieve antwoorden op prangende vragen als: wat is de culturele signaalfunctie van het bouwvakkersdecolleté, wat drijft iemand die witte sokken draagt in Crocs en wat betekent seksueel dimorfismefetisjisme ook alweer en waarom schrijft iedereen dat godverdomme altijd fout?

(*) schrappen wat niet past

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tom Borremans, Sven Van den Eynde
Uitgever
Manteau
ISBN
9789022333723
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99