Pensioen voor Dummies

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Erik Beckers, Robert Collignon

Paperback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pensioen staat in het middelpunt van de belangstelling. Toch is het voor veel mensen nog altijd een lastig onderwerp. In de compleet nieuwe editie van Pensioen voor Dummies vind je up-to-date informatie om een beter inzicht in en meer invloed op je eigen pensioen te krijgen. De mogelijkheden om je pensioen aan te vullen, de waardeoverdracht van je pensioen en nog veel meer onderwerpen komen aan bod. Met de adviezen bij pensionering, overlijden, scheiden en ziekte heb je alles wat nodig is om zelf de juiste keuzes te maken voor je pensioen. Door de talrijke tips is het boek waardevol voor werknemers, zzp'ers, dga's, bestuursleden van een OR en iedereen die zelf wil werken aan een sterke financiële toekomst.Erik Beckers is freelance auteur, manager bij een pensioenuitvoerder en geeft lezingen en trainingen over pensioen. Robert Collignon is consultant bij een strategisch adviesbureau en geeft lezingen over klantgerichte organisaties. Vanuit hun dagelijkse praktijk hebben zij ruime ervaring op pensioengebied en kennen zij als geen ander de valkuilen die moeten worden vermeden om een goed pensioen op te bouwen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Erik Beckers, Robert Collignon
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789045353654
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Pensioen staat in het middelpunt van de belangstelling. Toch is het voor veel mensen nog altijd een lastig onderwerp. In de compleet nieuwe editie van Pensioen voor Dummies vind je up-to-date informatie om een beter inzicht in en meer invloed op je eigen pensioen te krijgen. De mogelijkheden om je pensioen aan te vullen, de waardeoverdracht van je pensioen en nog veel meer onderwerpen komen aan bod. Met de adviezen bij pensionering, overlijden, scheiden en ziekte heb je alles wat nodig is om zelf de juiste keuzes te maken voor je pensioen. Door de talrijke tips is het boek waardevol voor werknemers, zzp'ers, dga's, bestuursleden van een OR en iedereen die zelf wil werken aan een sterke financiële toekomst.

Erik Beckers is freelance auteur, manager bij een pensioenuitvoerder en geeft lezingen en trainingen over pensioen. Robert Collignon is consultant bij een strategisch adviesbureau en geeft lezingen over klantgerichte organisaties. Vanuit hun dagelijkse praktijk hebben zij ruime ervaring op pensioengebied en kennen zij als geen ander de valkuilen die moeten worden vermeden om een goed pensioen op te bouwen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Erik Beckers, Robert Collignon
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789045353654
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99