Penryn en de nieuwe wereld

Prijs € 18,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Susan Ee

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de Nieuwe Wereld moet je vechten voor je leven...Penryn heeft haar zusje bevrijd uit de gruwelkelder van het engelenhoofdkwartier. Maar Paige is veranderd in een monster - met bloederige gevolgen. Paige vlucht. De mensen zijn doodsbang voor haar. Op zoek naar haar zusje, dolend door de lege straten van San Francisco, komt Penryn achter het geheime plan van de engelen. Ze ontdekt dat ze ver willen gaan in hun zucht naar macht, gruwelijk ver...Ondertussen jaagt Raffe op zijn vleugels. Hij heeft ze nodig om zich weer bij de engelen te voegen en zijn plek als een van hun leiders in te nemen. Kiest hij voor zijn vleugels of helpt hij Penryn te overleven?Over Angelfall:'Het begin van een nieuwe serie die je niet mag missen.' Young Adult Books'Er zijn gewoon geen woorden die beschrijven hoe geweldig ik dit vind. Hoe gruwelijk, schokkend en hartverscheurend het was. Briljant.' Goodreads.com Susan Ee is de auteur van de trilogie Angelfall. Ze is dol op fantasy, sciencefiction en horror, vooral als er een beetje romantiek in voorkomt. Angelfall - Penryn & de nieuwe wereld is het tweede deel van de Angelfall-trilogie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Ee
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
334

Beschrijving

In de Nieuwe Wereld moet je vechten voor je leven...



Penryn heeft haar zusje bevrijd uit de gruwelkelder van het engelenhoofdkwartier. Maar Paige is veranderd in een monster - met bloederige gevolgen. Paige vlucht. De mensen zijn doodsbang voor haar.



Op zoek naar haar zusje, dolend door de lege straten van San Francisco, komt Penryn achter het geheime plan van de engelen. Ze ontdekt dat ze ver willen gaan in hun zucht naar macht, gruwelijk ver...



Ondertussen jaagt Raffe op zijn vleugels. Hij heeft ze nodig om zich weer bij de engelen te voegen en zijn plek als een van hun leiders in te nemen. Kiest hij voor zijn vleugels of helpt hij Penryn te overleven?



Over Angelfall:

'Het begin van een nieuwe serie die je niet mag missen.' Young Adult Books



'Er zijn gewoon geen woorden die beschrijven hoe geweldig ik dit vind. Hoe gruwelijk, schokkend en hartverscheurend het was. Briljant.' Goodreads.com



Susan Ee is de auteur van de trilogie Angelfall. Ze is dol op fantasy, sciencefiction en horror, vooral als er een beetje romantiek in voorkomt. Angelfall - Penryn & de nieuwe wereld is het tweede deel van de Angelfall-trilogie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Ee
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809373
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
334

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99