Paus Johanna (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Donna Cross

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de adembenemende roman Paus Johanna, waar wereldwijd al 3,5 miljoen exemplaren van werden verkocht, wekt Donna Cross de katholieke legende van een vrouwelijke paus tot leven. Duitsland, de negende eeuw. De jonge, getalenteerde Johanna komt in opstand tegen de middeleeuwse regels die het vrouwen verbieden om te leren. Als haar broer bij een aanval van de Vikingen op brute wijze wordt vermoord, grijpt Johanna haar kans. Ze pakt zijn mantel, neemt zijn identiteit aan en treedt in het klooster van Fulda. Als broeder Johannes Anglicus onderscheidt Johanna zich als een briljante priester en genezer. Ze belandt in Rome, waar ze verstrikt raakt in een gevaarlijk web van liefde, passie en politiek. Johanna overwint en bereikt uiteindelijk het hoogste ambt in het christendom. Haar macht is groter dan van wie dan ook. Maar macht heeft altijd een prijs... In deze meeslepende roman brengt Cross de donkere middeleeuwen tot leven in al hun brute glorie. Ze schetst een indrukwekkend portret van een onvergetelijke heldin die worstelt met regels, beperkingen die haar ziel niet kan accepteren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Donna Cross
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401615457
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
2517777 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
457

Beschrijving

In de adembenemende roman Paus Johanna, waar wereldwijd al 3,5 miljoen exemplaren van werden verkocht, wekt Donna Cross de katholieke legende van een vrouwelijke paus tot leven.

Duitsland, de negende eeuw. De jonge, getalenteerde Johanna komt in opstand tegen de middeleeuwse regels die het vrouwen verbieden om te leren. Als haar broer bij een aanval van de Vikingen op brute wijze wordt vermoord, grijpt Johanna haar kans. Ze pakt zijn mantel, neemt zijn identiteit aan en treedt in het klooster van Fulda. Als broeder Johannes Anglicus onderscheidt Johanna zich als een briljante priester en genezer. Ze belandt in Rome, waar ze verstrikt raakt in een gevaarlijk web van liefde, passie en politiek. Johanna overwint en bereikt uiteindelijk het hoogste ambt in het christendom. Haar macht is groter dan van wie dan ook. Maar macht heeft altijd een prijs...

In deze meeslepende roman brengt Cross de donkere middeleeuwen tot leven in al hun brute glorie. Ze schetst een indrukwekkend portret van een onvergetelijke heldin die worstelt met regels, beperkingen die haar ziel niet kan accepteren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Donna Cross
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401615457
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2021
Bestandsgrootte
2517777 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
457

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99