Passie (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lauren Kate

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker lezen ondanks dyslexie   Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.   De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.   Luce is bereid te sterven voor Daniël. En dat heeft ze ook gedaan, keer op keer. Door de tijd heen hebben Luce en Daniël elkaar telkens weer gevonden, om daarna pijnlijk weer uit elkaar gehaald te worden: Luce dood, Daniël gebroken en alleen achterlatend. Maar misschien hoeft het niet altijd zo te gaan. Luce is er zeker van dat iets, of iemand, uit een vroeger leven haar kan helpen in haar huidige leven. Ze begint aan de belangrijkste reis van dit leven en gaat eeuwen terug om zelf getuige te zijn van haar romance met Daniël en zo hopelijk de sleutel te vinden die hun liefde zal laten voortduren. Cam en het legioen van engelen proberen wanhopig Luce te vangen, maar niemand is zo razend als Daniël. Hij achtervolgt Luce door de eeuwen heen, doodsbang voor wat er kan gebeuren als zij de geschiedenis herschrijft. Hun eeuwige liefde zou dan in vlammen op kunnen gaan, voor altijd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lauren Kate
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000339143
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
918535 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
269

Beschrijving

Lekker lezen ondanks dyslexie

 

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.

 

De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

 

Luce is bereid te sterven voor Daniël. En dat heeft ze ook gedaan, keer op keer. Door de tijd heen hebben Luce en Daniël elkaar telkens weer gevonden, om daarna pijnlijk weer uit elkaar gehaald te worden: Luce dood, Daniël gebroken en alleen achterlatend.
Maar misschien hoeft het niet altijd zo te gaan. Luce is er zeker van dat iets, of iemand, uit een vroeger leven haar kan helpen in haar huidige leven. Ze begint aan de belangrijkste reis van dit leven en gaat eeuwen terug om zelf getuige te zijn van haar romance met Daniël en zo hopelijk de sleutel te vinden die hun liefde zal laten voortduren. Cam en het legioen van engelen proberen wanhopig Luce te vangen, maar niemand is zo razend als Daniël. Hij achtervolgt Luce door de eeuwen heen, doodsbang voor wat er kan gebeuren als zij de geschiedenis herschrijft. Hun eeuwige liefde zou dan in vlammen op kunnen gaan, voor altijd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lauren Kate
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000339143
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
918535 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
269

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99