Paleo voor beginners

alles wat je moet weten om te starten + 67 heerlijke recepten

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Elke Gunst

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen kent het: na het eten heb je last van een opgeblazen gevoel. Of je hebt moeite om in slaap te vallen. Of misschien vaker last van hoofdpijn dan je lief is.Gedaan met al deze kwaaltjes. Elke Gunst wil ons met dit boek opnieuw doen bruisen van energie. Paleo focust op voeding die goed is voor je lichaam. Ze legt ons de basisprincipes uit van een evenwichtige maaltijd, maar gaat al snel over tot de praktische kant van de zaak: hoe begin je eraan? Hoe pas je dit in je drukke leven? Het boek biedt ons een handig stappenplan voor elke dag en tips voor elke situatie. Inclusief 69 gluten- en lactosevrije recepten.Elke Gunst is gezondheidscoach en oprichter van Paleo.be.Elke ontdekt Paleo toen ze last kreeg van ontstoken darmen, maanden aan een stuk. Tijdens haar eerste week voelde ze zich opmerkelijk beter. Na 30 dagen was ze twee kledingmaten kwijt en had ze duizend keer meer energie. Voldoende motivatie om verder te gaan dus.Drie jaar later is ze nog steeds zo enthousiast, dat ze intussen haar carrière omgooide en zich herschoolde tot gezondheidscoach voor échte bourgondiërs.Haar levensmissie? Mensen opnieuw leren genieten van gezonde voeding, zodat ze meer energie en levenslust hebben om er volop tegenaan te gaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elke Gunst
Uitgever
Paleo.be
ISBN
9789082481204
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Iedereen kent het: na het eten heb je last van een opgeblazen gevoel. Of je hebt moeite om in slaap te vallen. Of misschien vaker last van hoofdpijn dan je lief is.

Gedaan met al deze kwaaltjes. Elke Gunst wil ons met dit boek opnieuw doen bruisen van energie.
Paleo focust op voeding die goed is voor je lichaam. Ze legt ons de basisprincipes uit van een evenwichtige maaltijd, maar gaat al snel over tot de praktische kant van de zaak: hoe begin je eraan? Hoe pas je dit in je drukke leven?

Het boek biedt ons een handig stappenplan voor elke dag en tips voor elke situatie. Inclusief 69 gluten- en lactosevrije recepten.

Elke Gunst is gezondheidscoach en oprichter van Paleo.be.
Elke ontdekt Paleo toen ze last kreeg van ontstoken darmen, maanden aan een stuk. Tijdens haar eerste week voelde ze zich opmerkelijk beter.

Na 30 dagen was ze twee kledingmaten kwijt en had ze duizend keer meer energie. Voldoende motivatie om verder te gaan dus.
Drie jaar later is ze nog steeds zo enthousiast, dat ze intussen haar carrière omgooide en zich herschoolde tot gezondheidscoach voor échte bourgondiërs.

Haar levensmissie? Mensen opnieuw leren genieten van gezonde voeding, zodat ze meer energie en levenslust hebben om er volop tegenaan te gaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elke Gunst
Uitgever
Paleo.be
ISBN
9789082481204
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99