Paleo traktaties

Prijs € 25,95

Uitverkocht

Marinka Bil, Addy Bil

Hardback | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zit jij tijdens verjaardagen te knagen op een droge wortel? Of heb je standaard buikpijn na het eten van een gewoon stuk taart? Vanaf nu niet meer! Met de ruim 110 recepten in Paleo Traktaties kun je naar hartenlust genieten van de lekkerste taartjes, cakes, koekjes, desserts en nog veel meer.Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke traktatie. Ongeacht het voedingspatroon waar je voor hebt gekozen. Ondanks voedselintoleranties of -allergieën. Of je nu Paleo, glutenvrij, suikervrij, lactosevrij of soja-vrij eet. Wij werden ook ooit geconfronteerd met heel wat voedselintoleranties, en alles wat daarbij kwam kijken. Het samen met anderen kunnen genieten van een lekker stuk taart, toetje of koekje misten we het meest. Vrijwel meteen begonnen we te zoeken naar alternatieven. Iets waar wij én anderen volop van zouden genieten, zonder het gevoel iets te missen.Daar zijn we absoluut in geslaagd. Niet alleen zijn we nu gezonder en energieker dan ooit tevoren. Ook zijn onze geliefde baksels vele malen populairder dan de 'gewone' stukken taart en cake, bij iedereen die er ooit van heeft mogen proeven. In dit boek vind je dan ook onze allerlekkerste traktaties. Zodat jij ze ook kunt maken, in jouw eigen keuken. Gezond worden en blijven is nog nooit zo leuk geweest!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marinka Bil, Addy Bil
Uitgever
EetPaleo
ISBN
9789082247756
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Zit jij tijdens verjaardagen te knagen op een droge wortel? Of heb je standaard buikpijn na het eten van een gewoon stuk taart? Vanaf nu niet meer! Met de ruim 110 recepten in Paleo Traktaties kun je naar hartenlust genieten van de lekkerste taartjes, cakes, koekjes, desserts en nog veel meer.

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een heerlijke traktatie. Ongeacht het voedingspatroon waar je voor hebt gekozen. Ondanks voedselintoleranties of -allergieën. Of je nu Paleo, glutenvrij, suikervrij, lactosevrij of soja-vrij eet.

Wij werden ook ooit geconfronteerd met heel wat voedselintoleranties, en alles wat daarbij kwam kijken. Het samen met anderen kunnen genieten van een lekker stuk taart, toetje of koekje misten we het meest. Vrijwel meteen begonnen we te zoeken naar alternatieven. Iets waar wij én anderen volop van zouden genieten, zonder het gevoel iets te missen.

Daar zijn we absoluut in geslaagd. Niet alleen zijn we nu gezonder en energieker dan ooit tevoren. Ook zijn onze geliefde baksels vele malen populairder dan de 'gewone' stukken taart en cake, bij iedereen die er ooit van heeft mogen proeven.

In dit boek vind je dan ook onze allerlekkerste traktaties. Zodat jij ze ook kunt maken, in jouw eigen keuken. Gezond worden en blijven is nog nooit zo leuk geweest!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marinka Bil, Addy Bil
Uitgever
EetPaleo
ISBN
9789082247756
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99