Pad van Kracht

wijsheid van de Pleiaden voor een wereld in chaos : creatieve oplossingen voor het veranderen van overtuigingen, het terugeisen van je macht, en het scheppen van een wereld van onbeperkte mogelijkheden

Prijs € 16,90

Uitverkocht

B. Marciniak

Paperback | Januari 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De aarde maakt op dit moment een tumultueuze bewustzijnstransformatie door; velen vragen zich af wat ze met deze nieuwe kennis zullen doen. De keuzes die we nú maken, zullen de loop van gebeurtenissen bepalen die complexer en ontzagwekkender zijn dan we ons nu kunnen voorstellen. De dageraad van een nieuwe bewustzijnsrevolutie breekt aan. De mens kan niet om de noodzaak heen deze krachten te beheersen: nu of ooit. Gezien hun avontuurlijke geest, zijn de Pleiadiërs hier om onze kijk op ons snel veranderende leven te delen en om hun steun te bieden. Ze willen vooral enkele voorstellen doen over het omgaan met de enorm opgevoerde energieën die in stilte onze planeet beroeren. Dit vierde boek van Marciniak en de Pleiadiërs gaat vooral over onze meerdimensionale werkelijkheid en het ontwerp van het bestaan, over energie en frequentie, over het loslaten van overtuigingen, en helen van onze genealogische lijn, en het terugwinnen van de kracht die in ons sluimert. Het is onze taak om ons hogere bewustzijn te activeren, ons te bevrijden van de tirannie van angst, en onze menselijke gevoeligheden te waarderen en te begrijpen. Daarmee kunnen we onze vermogens gebruiken om een nieuwe waarschijnlijke wereld te creëren! Vernietiging of wederopbouw is een keuze. Je kunt realiseren wat je wenst; je gedachten, dromen en intenties veranderen de structuur van de werkelijkheid, dus welk programma wil je in het leven roepen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Marciniak
Uitgever
Bet-Huen Books
ISBN
9789075636574
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

De aarde maakt op dit moment een tumultueuze bewustzijnstransformatie door; velen vragen zich af wat ze met deze nieuwe kennis zullen doen. De keuzes die we nú maken, zullen de loop van gebeurtenissen bepalen die complexer en ontzagwekkender zijn dan we ons nu kunnen voorstellen.

De dageraad van een nieuwe bewustzijnsrevolutie breekt aan. De mens kan niet om de noodzaak heen deze krachten te beheersen: nu of ooit. Gezien hun avontuurlijke geest, zijn de Pleiadiërs hier om onze kijk op ons snel veranderende leven te delen en om hun steun te bieden. Ze willen vooral enkele voorstellen doen over het omgaan met de enorm opgevoerde energieën die in stilte onze planeet beroeren.

Dit vierde boek van Marciniak en de Pleiadiërs gaat vooral over onze meerdimensionale werkelijkheid en het ontwerp van het bestaan, over energie en frequentie, over het loslaten van overtuigingen, en helen van onze genealogische lijn, en het terugwinnen van de kracht die in ons sluimert. Het is onze taak om ons hogere bewustzijn te activeren, ons te bevrijden van de tirannie van angst, en onze menselijke gevoeligheden te waarderen en te begrijpen. Daarmee kunnen we onze vermogens gebruiken om een nieuwe waarschijnlijke wereld te creëren! Vernietiging of wederopbouw is een keuze. Je kunt realiseren wat je wenst; je gedachten, dromen en intenties veranderen de structuur van de werkelijkheid, dus welk programma wil je in het leven roepen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Marciniak
Uitgever
Bet-Huen Books
ISBN
9789075636574
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99