Paaz

jubileumeditie

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Myrthe van der Meer

Hardback | Januari 2017 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

JUBILEUMEDITIE - 100.000 EXEMPLARENAls Emma van de ene op de andere dag opgenomen wordt op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, de paaz, weet ze één ding zeker: hier is een fout gemaakt. Ze heeft namelijk een leuke baan, een geweldige vriend en een goed leven, dus dat ze dood wil kan dan toch geen probleem zijn? Het is het begin van Emma's zoektocht door de absurde wereld van de psychiatrische kliniek, met al haar regels, pillen en diagnoses. Een zoektocht naar de uitgang, maar boven alles een zoektocht naar zichzelf. Tijdens haar reis langs vreemde patiënten en nog vreemdere therapeuten, depressieve kerstballen en onverwachte vriendschappen, begint Emma te beseffen dat ze hier niet voor niets zit, en dat zij de enige is die kan bepalen of, maar vooral ook hoe ze ooit de paaz weer verlaat. Myrthe van der Meer (1983, pseudoniem) werkte als redacteur totdat ze na een burn-out vijf maanden werd opgenomen. Haar ervaringen verwerkte ze op indringende wijze in haar psychiatrische roman PAAZ, die onmiddellijk een bestseller werd. Vervolgens verschenen Kalf en de opvolger van PAAZ: UP.'Ademloos gelezen. Zoals J.J. Voskuil met zijn romancyclus Het bureau het kantoorleven heeft vastgelegd, zo nauwgezet registreert Van der Meer de praktijk van een psychiatrisch ziekenhuis.' WIM BRANDS, VPRO BOEKEN'Geweldig. Klopt helemaal' L. DE WAAL, PSYCHOLOOG 'Kan dat boek niet tegengehouden worden?' G. VALK, PSYCHIATER

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Myrthe van der Meer
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044352122
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

JUBILEUMEDITIE - 100.000 EXEMPLAREN

Als Emma van de ene op de andere dag opgenomen wordt op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, de paaz, weet ze één ding zeker: hier is een fout gemaakt. Ze heeft namelijk een leuke baan, een geweldige vriend en een goed leven, dus dat ze dood wil kan dan toch geen probleem zijn?

Het is het begin van Emma's zoektocht door de absurde wereld van de psychiatrische kliniek, met al haar regels, pillen en diagnoses. Een zoektocht naar de uitgang, maar boven alles een zoektocht naar zichzelf. Tijdens haar reis langs vreemde patiënten en nog vreemdere therapeuten, depressieve kerstballen en onverwachte vriendschappen, begint Emma te beseffen dat ze hier niet voor niets zit, en dat zij de enige is die kan bepalen of, maar vooral ook hoe ze ooit de paaz weer verlaat.

Myrthe van der Meer (1983, pseudoniem) werkte als redacteur totdat ze na een burn-out vijf maanden werd opgenomen. Haar ervaringen verwerkte ze op indringende wijze in haar psychiatrische roman PAAZ, die onmiddellijk een bestseller werd. Vervolgens verschenen Kalf en de opvolger van PAAZ: UP.

'Ademloos gelezen. Zoals J.J. Voskuil met zijn romancyclus Het bureau het kantoorleven heeft vastgelegd, zo nauwgezet registreert Van der Meer de praktijk van een psychiatrisch ziekenhuis.' WIM BRANDS, VPRO BOEKEN

'Geweldig. Klopt helemaal' L. DE WAAL, PSYCHOLOOG

'Kan dat boek niet tegengehouden worden?' G. VALK, PSYCHIATER

11-okt-2013

Chantal van der Wal

Fantastisch boek

Fascinerend boek. Ik ben echt in de huis gekropen van de hoofdpersoon Emma. Ook traantje gelaten. Echt mooi en ontroerend verhaal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Myrthe van der Meer
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044352122
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99