P.R.I.M.A. is perfect

in 5 stappen je perfectionisme loslaten

Prijs € 22,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Astrid Davidzon

Paperback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger voor jezelf en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk een perfectionist. En hoewel je dat in eerste instantie veel lijkt op te leveren, kleven er in de werkelijkheid veel nadelen en (gezondheids)risico's aan. Perfectionisten zijn namelijk gedoemd vroeg of laat vast te lopen in hun leven. Ze hebben veel last van stress, faalangst en dwangmatig denken en ontwikkelen daarmee allerlei samenhangende lichamelijke en geestelijke klachten, zoals paniekaanvallen of zelfs een burn-out. Wanneer je niet aan de slag gaat met de échte oorzaak van je hoge eisen, is het loslaten van je perfectionisme een illusie. Met het boek P.R.I.M.A is Perfect biedt ex-perfectionist Astrid Davidzon een praktisch en effectief 5-stappenplan om je te helpen je perfectionisme los te laten. Haar zelfontwikkelde 'P.R.I.M.A-methode' geeft niet alleen inzicht in wat je kunt doen om van perfectionisme af te komen, maar ook hóe je dat doet. Want pas als je je perfectionisme laat varen zal je merken dat prima eigenlijk ook al perfect is en hoeveel rust en ruimte het oplevert om vanuit ontspanning te leven en meer te kunnen genieten. Astrid Davidzon is expert op het gebied van perfectionisme. Ze is Masterpractitioner NLP en hypnose, en coacht mensen bij het loslaten van hun perfectionisme door hun gedachten en gevoelens op een positieve manier te laten herprogrammeren. "Een 'perfecte' combinatie van gevoel en praktijk. Onderdompelen in zowel theorie als persoonlijke ervaringen en gefocust in actie gaan. En dat allemaal vanuit liefde, humor en compassie. " Pauline de Wilde (tv-presentatrice en dagvoorzitter) "Loslaten is de sleutel om minder perfect te zijn. Laat dit boek een leidraad zijn om beter met perfectionisme om te leren gaan." Marjon de Hond (voormalig weervrouw NOS) "Een helder en mooi boek vol praktische tips die je helpen om te gaan met perfectionisme. Ik ben erg onder de indruk!" Judith Webber (auteur, spreker, organisatievernieuwer)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Astrid Davidzon
Uitgever
Anderz
ISBN
9789462960312
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger voor jezelf en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk een perfectionist. En hoewel je dat in eerste instantie veel lijkt op te leveren, kleven er in de werkelijkheid veel nadelen en (gezondheids)risico's aan. Perfectionisten zijn namelijk gedoemd vroeg of laat vast te lopen in hun leven. Ze hebben veel last van stress, faalangst en dwangmatig denken en ontwikkelen daarmee allerlei samenhangende lichamelijke en geestelijke klachten, zoals paniekaanvallen of zelfs een burn-out.



Wanneer je niet aan de slag gaat met de échte oorzaak van je hoge eisen, is het loslaten van je perfectionisme een illusie. Met het boek P.R.I.M.A is Perfect biedt ex-perfectionist Astrid Davidzon een praktisch en effectief 5-stappenplan om je te helpen je perfectionisme los te laten. Haar zelfontwikkelde 'P.R.I.M.A-methode' geeft niet alleen inzicht in wat je kunt doen om van perfectionisme af te komen, maar ook hóe je dat doet. Want pas als je je perfectionisme laat varen zal je merken dat prima eigenlijk ook al perfect is en hoeveel rust en ruimte het oplevert om vanuit ontspanning te leven en meer te kunnen genieten.



Astrid Davidzon is expert op het gebied van perfectionisme. Ze is Masterpractitioner NLP en hypnose, en coacht mensen bij het loslaten van hun perfectionisme door hun gedachten en gevoelens op een positieve manier te laten herprogrammeren.





"Een 'perfecte' combinatie van gevoel en praktijk. Onderdompelen in zowel theorie als persoonlijke ervaringen en gefocust in actie gaan. En dat allemaal vanuit liefde, humor en compassie. "

Pauline de Wilde (tv-presentatrice en dagvoorzitter)



"Loslaten is de sleutel om minder perfect te zijn. Laat dit boek een leidraad zijn om beter met perfectionisme om te leren gaan."

Marjon de Hond (voormalig weervrouw NOS)



"Een helder en mooi boek vol praktische tips die je helpen om te gaan met perfectionisme. Ik ben erg onder de indruk!"

Judith Webber (auteur, spreker, organisatievernieuwer)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Astrid Davidzon
Uitgever
Anderz
ISBN
9789462960312
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99