Overleef de depressie

het schudden is begonnen

Prijs € 15,37

Levertijd: 2-3 werkdagen

Andrew Strom

Paperback | Augustus 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Andrew Strom is oprichter van RevivalSchool.com en de Revival List. Jarenlang heeft hij gewaarschuwd voor een komende economische crash in de VS. Maar in november 2007, terwijl hij in Wisconsin preekte, leidde God hem verder:"Ik hoorde mezelf een datum op de komende depressie plakken, iets wat ik nooit eerder had gedaan (of overwogen had om te doen). Ik hoorde mezelf verklaren dat Amerika binnen zes maanden in een recessie zou zitten, en dat de depressie binnen 12 maanden zou beginnen."Amper tien maanden later kwam de crisis die de wereld schokte. De twee grootste hypotheekgiganten ter wereld (Fannie Mae & Freddie Mac) faalden, de grootste verzekeringsmaatschappij van de VS en de grootste spaarbank stortten beiden in, geldmarkten liepen vast, investeringsbanken brokkelden af en de aandelenmarkt viel 777 punten (de grootste val ooit) in één dag. Zoals Andrew in zijn mailing schreef: "De depressie is begonnen".Maar wat kunnen we nu verwachten? Hoe kunnen we overleven wat er nu gebeurd? En wat heeft God profetisch over de periode gezegd waar we nu in terecht gaan komen? Deze vragen, en meer, wordt in dit verhelderende boek besproken. Een 'must' voor deze spannende tijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrew Strom
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461933584
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
91

Beschrijving

Andrew Strom is oprichter van RevivalSchool.com en de Revival List. Jarenlang heeft hij gewaarschuwd voor een komende economische crash in de VS. Maar in november 2007, terwijl hij in Wisconsin preekte, leidde God hem verder:"Ik hoorde mezelf een datum op de komende depressie plakken, iets wat ik nooit eerder had gedaan (of overwogen had om te doen). Ik hoorde mezelf verklaren dat Amerika binnen zes maanden in een recessie zou zitten, en dat de depressie binnen 12 maanden zou beginnen."

Amper tien maanden later kwam de crisis die de wereld schokte. De twee grootste hypotheekgiganten ter wereld (Fannie Mae & Freddie Mac) faalden, de grootste verzekeringsmaatschappij van de VS en de grootste spaarbank stortten beiden in, geldmarkten liepen vast, investeringsbanken brokkelden af en de aandelenmarkt viel 777 punten (de grootste val ooit) in één dag. Zoals Andrew in zijn mailing schreef: "De depressie is begonnen".

Maar wat kunnen we nu verwachten? Hoe kunnen we overleven wat er nu gebeurd? En wat heeft God profetisch over de periode gezegd waar we nu in terecht gaan komen? Deze vragen, en meer, wordt in dit verhelderende boek besproken. Een 'must' voor deze spannende tijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrew Strom
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461933584
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
91

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99