The gentlemom (e-Book)

mama zijn zonder de schone schijn

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Kirsten Ginckels, Ellen van den Bouwhuysen

EPUB met digitaal watermerk | September 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een boek boordevol - kuch - nuttige tips and tricks voor kers-verse mama's en hun pasgeboren baby's? Dan moeten we je teleurstellen. Ellen en Kirsten hebben er hun buik van vol. Van die goedbedoelde raad. Van dat perfecte plaatje. Van de schone schijn. Ze willen eerlijk. En mild. Want net als één op zes vrouwen in Vlaanderen kregen ook zij te kampen met een postnatale depressie. Not a pretty picture. Wat mama worden écht met je doet, en met je leven zoals je het kende voor de baby, komt meestal met een dikke laag glazuur. De minder fraaie kantjes en de moeilijke momenten, daar praat niemand over. Tenzij jij eerst, dan klapt de rest ook uit de biecht. Kirsten Ginckels (1984) Werkte als zelfstandige journaliste voor vrouwenbladen. Kent Simon al haar hele leven, hun motto sinds 2011 is 'trouwen is houwen'. Moest flink wennen aan dochter Lenne (bijna 3).VIND-IK-LEUKAlbert HeijnTony's ChocolonelyFlorence + the Machinezomerbars en pop-up shopsEllen van den Bouwhuysen (1979) Is zelfstandig fotografe. Verdrinkt al dertien jaar in die mooie blauwe kijkers van Jesse. Vergelijkt zoon Seppe (3) het liefst met een wilde wervelwind. VIND-IK-LEUKzomerbriesjes en slappe lachjes boeken en papiermooie webshops chocolade-ijs mét stukjesSamen riepen ze in 2014 het Facebook-platform the gentlemom in het virtuele leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kirsten Ginckels, Ellen van den Bouwhuysen
Uitgever
Horizon
ISBN
9789492159311
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
91266098 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227

Beschrijving

Ben je op zoek naar een boek boordevol - kuch - nuttige tips and tricks voor kers-verse mama's en hun pasgeboren baby's? Dan moeten we je teleurstellen. Ellen en Kirsten hebben er hun buik van vol. Van die goedbedoelde raad. Van dat perfecte plaatje. Van de schone schijn. Ze willen eerlijk. En mild. Want net als één op zes vrouwen in Vlaanderen kregen ook zij te kampen met een postnatale depressie. Not a pretty picture.
Wat mama worden écht met je doet, en met je leven zoals je het kende voor de baby, komt meestal met een dikke laag glazuur. De minder fraaie kantjes en de moeilijke momenten, daar praat niemand over. Tenzij jij eerst, dan klapt de rest ook uit de biecht.

Kirsten Ginckels (1984)
Werkte als zelfstandige journaliste voor vrouwenbladen. Kent Simon al haar hele leven, hun motto sinds 2011 is 'trouwen is houwen'. Moest flink wennen aan dochter Lenne (bijna 3).

VIND-IK-LEUK
Albert Heijn
Tony's Chocolonely
Florence + the Machine
zomerbars en pop-up shops

Ellen van den Bouwhuysen (1979) Is zelfstandig fotografe. Verdrinkt al dertien jaar in die mooie blauwe kijkers van Jesse. Vergelijkt zoon Seppe (3) het liefst met een wilde wervelwind.

VIND-IK-LEUK
zomerbriesjes en slappe lachjes boeken en papier
mooie webshops
chocolade-ijs mét stukjes

Samen riepen ze in 2014 het Facebook-platform the gentlemom in het virtuele leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kirsten Ginckels, Ellen van den Bouwhuysen
Uitgever
Horizon
ISBN
9789492159311
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
91266098 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99