Slow kids

nu zijn de kinderen aan de beurt!

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Carl Honore

Paperback | Februari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als u terugdenkt aan uw kindertijd, wat herinnert u zich dan het liefst? Die leerzame pianoles? De bijspijkercursus Engels? De verplichte zwemles? Of toch het hutten bouwen, gaten graven, voetballen op een landje, stoepranden, touwtjespringen, doktertje spelen op zolder en de geheime vriendenclub? Is het eerste het geval, lees dit boek dan vooral niet. Herkent u zich in het tweede, dan is het een must. Het ouderschap lijkt tegenwoordig wel een competitie: kinderen moeten het beste van het beste krijgen en de beste in alles zijn. Privélessen, stoomcursussen, educatieve computerspellen, muziek die de hersenontwikkeling van baby's in de baarmoeder stimuleert... Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt gemaakt -- en verkocht -- om een kind maar beter te laten presteren. Beter in de ogen van de ouders. Met veel humor beschrijft Carl Honoré opvoedkundige situaties die maar al te herkenbaar zijn -- en tegelijkertijd laat hij zien dat het ook anders kan. Ouders, leerkrachten, huisartsen, pedagogen, wie zich ook maar in kinderen interesseert, zal Slow kids verslinden. Het leest als een trein, laat de lezer lachen, zich verwonderen... en nadenken. Minder

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carl Honore
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047701637
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228

Beschrijving

Als u terugdenkt aan uw kindertijd, wat herinnert u zich dan het liefst? Die leerzame pianoles? De bijspijkercursus Engels? De verplichte zwemles? Of toch het hutten bouwen, gaten graven, voetballen op een landje, stoepranden, touwtjespringen, doktertje spelen op zolder en de geheime vriendenclub? Is het eerste het geval, lees dit boek dan vooral niet.
Herkent u zich in het tweede, dan is het een must.

Het ouderschap lijkt tegenwoordig wel een competitie: kinderen moeten het beste van het beste krijgen en de beste in alles zijn. Privélessen, stoomcursussen, educatieve computerspellen, muziek die de hersenontwikkeling van baby's in de baarmoeder stimuleert... Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt gemaakt -- en verkocht -- om een kind maar beter te laten presteren.
Beter in de ogen van de ouders.

Met veel humor beschrijft Carl Honoré opvoedkundige situaties die maar al te herkenbaar zijn -- en tegelijkertijd laat hij zien dat het ook anders kan. Ouders, leerkrachten, huisartsen, pedagogen, wie zich ook maar in kinderen interesseert, zal Slow kids verslinden. Het leest als een trein, laat de lezer lachen, zich verwonderen... en nadenken.

Minder

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carl Honore
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047701637
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99