Oude gewoonten, goede voornemens (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Linda van der Wal

EPUB met digitaal watermerk | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan het begin van een nieuw jaar maken veel mensen goede voornemens. Helaas lukt het vaak niet om ons eraan te houden. Na twee weken ga je niet meer naar de sportschool, een sigaretje na het eten is toch wel erg lekker en een eigen bedrijf blijft een droom. Gemotiveerd blijven en een goede voorbereiding zijn essentieel voor succes.Je zult oude gewoonten moeten doorbreken om je aan je goede voornemens te houden. Het gaat om gedragsverandering en daar zul je heel bewust aan moeten werken. Dit praktische boek vol tips, oefeningen en ervaringen zal daarbij je steun en toeverlaat zijn, wat je goede voornemen ook is.Goede voornemens maken is makkelijk maar hoe houd je het vol?Linda van der Wal is zelfstandig ondernemer. Zij helpt organisaties en individuen om veranderingen door te voeren door middel van training, coaching en advies op het gebied van communicatie en persoontijke effectiviteit. Opdrachtgevers zijn onder andere de Gemeente Vlaardingen, de Universiteit Twente en de Universiteit Utrecht. Daarnaast geeft ze onderwijs aan studenten Geneeskunde in de communicatie tussen arts en patiënt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Linda van der Wal
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044972566
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
1191760 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Aan het begin van een nieuw jaar maken veel mensen goede voornemens. Helaas lukt het vaak niet om ons eraan te houden. Na twee weken ga je niet meer naar de sportschool, een sigaretje na het eten is toch wel erg lekker en een eigen bedrijf blijft een droom. Gemotiveerd blijven en een goede voorbereiding zijn essentieel voor succes.
Je zult oude gewoonten moeten doorbreken om je aan je goede voornemens te houden. Het gaat om gedragsverandering en daar zul je heel bewust aan moeten werken. Dit praktische boek vol tips, oefeningen en ervaringen zal daarbij je steun en toeverlaat zijn, wat je goede voornemen ook is.
Goede voornemens maken is makkelijk maar hoe houd je het vol?
Linda van der Wal is zelfstandig ondernemer. Zij helpt organisaties en individuen om veranderingen door te voeren door middel van training, coaching en advies op het gebied van communicatie en persoontijke effectiviteit. Opdrachtgevers zijn onder andere de Gemeente Vlaardingen, de Universiteit Twente en de Universiteit Utrecht. Daarnaast geeft ze onderwijs aan studenten Geneeskunde in de communicatie tussen arts en patiënt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Linda van der Wal
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044972566
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
1191760 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99