Orde houden met verstand

Prijs € 19,95

Niet beschikbaar

Paul Miedema

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Orde houden met verstand' is het logisch vervolg op het eerder verschenen boek 'Orde houden zonder tranen'. 'Orde houden zonder tranen' is zonder enige twijfel een bestseller op het gebied van literatuur waarin de achtergronden van storend gedrag worden belicht. De vertaler van 'Orde houden ...', Paul Miedema, is medewerker aan de rubriek 'Leerlingzorg' van de website www.kennisnet.nl over het onderwerp 'storend gedrag in de klas'. Op deze drukbezochte website komen tal van vragen over gedrag aan de orde waar leerkrachten vanaf groep 1 tot en met groep 8 mee te maken hebben in hun groepen. Inhoud Orde houden met Verstand:'Orde houden met verstand' is een boek waarin Paul Miedema de theorie nog eens extra duidelijk uiteen zet en waarin ruim plaats is ingeruimd voor praktijkvoorbeelden. Daarnaast is er uitgebreide aandacht voor 'Eerste Hulp Bij Ongelukken' waar het gaat om direct ingrijpen als zich storend gedrag voordoet om erger te voorkomen. Elke communicatie met leerlingen hoort op een vriendelijke én standvastige manier te verlopen. Kleineren of andere manieren om kinderen 'eronder' te houden zijn volmaakt ongeschikt. Natuurlijk hebben kinderen grenzen nodig, want zonder grenzen is er geen vrijheid. Ook het stellen van grenzen komt in dit boek aan de orde. Auteur: Paul MiedemaUitvoering: Boek, 85 blz.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Miedema
Uitgever
Eduforce
ISBN
9789081712095
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

'Orde houden met verstand' is het logisch vervolg op het eerder verschenen boek 'Orde houden zonder tranen'. 'Orde houden zonder tranen' is zonder enige twijfel een bestseller op het gebied van literatuur waarin de achtergronden van storend gedrag worden belicht. De vertaler van 'Orde houden ...', Paul Miedema, is medewerker aan de rubriek 'Leerlingzorg' van de website www.kennisnet.nl over het onderwerp 'storend gedrag in de klas'. Op deze drukbezochte website komen tal van vragen over gedrag aan de orde waar leerkrachten vanaf groep 1 tot en met groep 8 mee te maken hebben in hun groepen.

Inhoud Orde houden met Verstand:

'Orde houden met verstand' is een boek waarin Paul Miedema de theorie nog eens extra duidelijk uiteen zet en waarin ruim plaats is ingeruimd voor praktijkvoorbeelden. Daarnaast is er uitgebreide aandacht voor 'Eerste Hulp Bij Ongelukken' waar het gaat om direct ingrijpen als zich storend gedrag voordoet om erger te voorkomen. Elke communicatie met leerlingen hoort op een vriendelijke én standvastige manier te verlopen. Kleineren of andere manieren om kinderen 'eronder' te houden zijn volmaakt ongeschikt. Natuurlijk hebben kinderen grenzen nodig, want zonder grenzen is er geen vrijheid. Ook het stellen van grenzen komt in dit boek aan de orde.

Auteur: Paul Miedema
Uitvoering: Boek, 85 blz.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Miedema
Uitgever
Eduforce
ISBN
9789081712095
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99