Opstapboek Duits 1 Klankspellingen

Prijs € 51,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

A.J. van Berkel, C.L.A. Sauer

Hardback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Opstapserie is gericht op (dyslectische) leerlingen die moeite hebben met het aanleren van het Frans, Engels en/of Duits. De bekende auteurs Ans van Berkel, Rinie Hoeks-Mentjens en Chrisptoph Sauer hebben deze methode speciaal ontwikkeld voor leerlingen van de hoogste groepen van het basisonderwijs (PO) en de onderbouw van het voortgezet onderwijs (VO). Opstap Duits Klankspellingen gaat over de koppeling van klanken aan de spelling hiervan. Het boek behandelt vooral klanken en schrijfwijzen die lastig zijn voor Nederlandse leerlingen. Dat zijn letters die bij andere klanken horen, nieuwe klanken en schrijfwijzen. Als de uitspraak bekend is, dan valt hier vaak de spelling van af te leiden. In het boek staan veel oefeningen met de uitspraak in combinatie met luisteroefening op de cd.De leerling kan zelfstandig met het materiaal aan de slag, maar ook thuis onder begeleiding van ouders. De antwoorden bij de oefeningen staan namelijk achter in de boeken (de zogenaamde 'sleutel'). Daarnaast is de methode heel geschikt voor klassikaal gebruik, maar leraren en remedial teachers kunnen het materiaal evengoed inzetten bij individuele leerlingen.Bij de Opstapboeken worden audio-cd’s en diverse spellen (kwartetten, memory, bingo, puzzels etc) geleverd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.J. van Berkel, C.L.A. Sauer
Uitgever
Uitgeverij Betelgeuze
ISBN
9789087082000
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Beschrijving

De Opstapserie is gericht op (dyslectische) leerlingen die moeite hebben met het aanleren van het Frans, Engels en/of Duits. De bekende auteurs Ans van Berkel, Rinie Hoeks-Mentjens en Chrisptoph Sauer hebben deze methode speciaal ontwikkeld voor leerlingen van de hoogste groepen van het basisonderwijs (PO) en de onderbouw van het voortgezet onderwijs (VO).

Opstap Duits Klankspellingen gaat over de koppeling van klanken aan de spelling hiervan. Het boek behandelt vooral klanken en schrijfwijzen die lastig zijn voor Nederlandse leerlingen. Dat zijn letters die bij andere klanken horen, nieuwe klanken en schrijfwijzen. Als de uitspraak bekend is, dan valt hier vaak de spelling van af te leiden. In het boek staan veel oefeningen met de uitspraak in combinatie met luisteroefening op de cd.

De leerling kan zelfstandig met het materiaal aan de slag, maar ook thuis onder begeleiding van ouders. De antwoorden bij de oefeningen staan namelijk achter in de boeken (de zogenaamde 'sleutel'). Daarnaast is de methode heel geschikt voor klassikaal gebruik, maar leraren en remedial teachers kunnen het materiaal evengoed inzetten bij individuele leerlingen.

Bij de Opstapboeken worden audio-cd’s en diverse spellen (kwartetten, memory, bingo, puzzels etc) geleverd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.J. van Berkel, C.L.A. Sauer
Uitgever
Uitgeverij Betelgeuze
ISBN
9789087082000
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
133

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99