Oppas-& logeerboek

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Mineke van Dooren

Hardback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit boekje, dat speciaal voor alle opa's en oma's gemaakt is, kan je alle herinneringen kwijt die je aan je opgroeiende kleinkind hebt en wilt bewaren.Is het niet leuk om te bedenken hoe hij/zij opkijkt als je dit cadeau geeft bij een bijzondere gelegenheid b.v. :»Diploma-uitreiking»18e verjaardag»Trouwen»Op kamers gaan»PromoverenJe kunt hier al je vertederende, grappige, verbazingwekkende, mooie momenten in kwijt. Je kleinkind zal dan ook op een speciale manier terugdenken aan de logeerpartijtjes en oppasdagen bij je thuis. Na ieder bezoekje kan je alle uitstapjes, maar ook het lievelingseten, de bad-en slaaprituelen, de mijlpalen, zoals de eerste stapjes en lachjes, vastleggen met verhalen, foto's en tekeningen. Bovendien staan er nog wat ideetjes in om samen met de kleinkinderen te doen. Zo krijgen jij en je kleinkind een waardevol boekje vol herinneringen. Een leuk cadeau voor iedere oppassende opa en oma.Wij wensen je veel plezier bij het invullen, opschrijven, inplakken en gebruikmaken van dit bijzondere boekje.Mineke van Dooren en Pablo VosIllustraties: Kathy De WitMeer informatie over dit boekje op www.logeerboek.nl (ook voor bestellingen), of contacteer ons op info@logeerboek.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mineke van Dooren
Uitgever
Mineke van Dooren / Pablo Vos
ISBN
9789090305691
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

In dit boekje, dat speciaal voor alle opa's en oma's gemaakt is, kan je alle herinneringen kwijt die je aan je opgroeiende kleinkind hebt en wilt bewaren.

Is het niet leuk om te bedenken hoe hij/zij opkijkt als je dit cadeau geeft bij een bijzondere gelegenheid b.v. :
»Diploma-uitreiking
»18e verjaardag
»Trouwen
»Op kamers gaan
»Promoveren

Je kunt hier al je vertederende, grappige, verbazingwekkende, mooie momenten in kwijt. Je kleinkind zal dan ook op een speciale manier terugdenken aan de logeerpartijtjes en oppasdagen bij je thuis. Na ieder bezoekje kan je alle uitstapjes, maar ook het lievelingseten, de bad-en slaaprituelen, de mijlpalen, zoals de eerste stapjes en lachjes, vastleggen met verhalen, foto's en tekeningen. Bovendien staan er nog wat ideetjes in om samen met de kleinkinderen te doen.
Zo krijgen jij en je kleinkind een waardevol boekje vol herinneringen. Een leuk cadeau voor iedere oppassende opa en oma.
Wij wensen je veel plezier bij het invullen, opschrijven, inplakken en gebruikmaken van dit bijzondere boekje.

Mineke van Dooren en Pablo Vos

Illustraties: Kathy De Wit

Meer informatie over dit boekje op www.logeerboek.nl (ook voor bestellingen), of contacteer ons op info@logeerboek.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mineke van Dooren
Uitgever
Mineke van Dooren / Pablo Vos
ISBN
9789090305691
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99