Opgebrand

herkennen, voorkomen en genezen van burn-out

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Jaap van der Burgh, Hans Reijnen

Paperback | Oktober 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er zijn veel misvattingen over burn-out, maar de grootste misvatting is misschien wel dat het iets is om je voor te schamen. Het kan namelijk iedereen overkomen. Sterker nog: het zijn niet de zwakkeren die opgebrand raken, maar juist mensen met een (te) sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Onze omgeving bekogelt ons met prikkels en de wereld verandert met een snelheid die om voortdurende aanpassing vraagt. En daar zijn we eigenlijk niet op gebouwd. We zullen dus moeten leren om onze stresshuishouding goed in de gaten te houden. Nieuwe methode die leidt tot sneller herstelTot die conclusie kwamen de auteurs, psycholoog en arts, na tientallen jaren praktijkervaring. Zij ontwikkelden in nauwe samenwerking een methode die leidt tot een sneller herstel en tot minder lijden bij mensen met een burn-out. De resultaten zijn zo opvallend dat ze besloten hun inzichten en ervaringen in toegankelijke taal op papier te zetten in Opgebrand. Burn-outIn Opgebrand lees je hoe een burn-out ontstaat, wat je kunt doen als je eraan lijdt en hoe je de voortekenen herkent. Je leert het belang inzien van voeding en beweging, en het boek bevat oefeningen om het tij te keren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaap van der Burgh, Hans Reijnen
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058711380
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Er zijn veel misvattingen over burn-out, maar de grootste misvatting is misschien wel dat het iets is om je voor te schamen. Het kan namelijk iedereen overkomen. Sterker nog: het zijn niet de zwakkeren die opgebrand raken, maar juist mensen met een (te) sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Onze omgeving bekogelt ons met prikkels en de wereld verandert met een snelheid die om voortdurende aanpassing vraagt. En daar zijn we eigenlijk niet op gebouwd. We zullen dus moeten leren om onze stresshuishouding goed in de gaten te houden.

Nieuwe methode die leidt tot sneller herstel
Tot die conclusie kwamen de auteurs, psycholoog en arts, na tientallen jaren praktijkervaring. Zij ontwikkelden in nauwe samenwerking een methode die leidt tot een sneller herstel en tot minder lijden bij mensen met een burn-out. De resultaten zijn zo opvallend dat ze besloten hun inzichten en ervaringen in toegankelijke taal op papier te zetten in Opgebrand.

Burn-out
In Opgebrand lees je hoe een burn-out ontstaat, wat je kunt doen als je eraan lijdt en hoe je de voortekenen herkent. Je leert het belang inzien van voeding en beweging, en het boek bevat oefeningen om het tij te keren.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaap van der Burgh, Hans Reijnen
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058711380
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99