Opgaven en Antwoorden/uitlegboek

Prijs € 100,00

Uitverkocht

O.H.M. Sanders

Paperback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de oefenboeken set, bestaande uit een opgavenboek (373 pag.) en een antwoorden- en uitlegboek (267 pag.) kan uitgebreid geoefend worden voor de Citotoets in groep 8, voor de vakken Rekenen, Taal en Studievaardigheden.Deze Citotoets Oefenen Boeken set is goed bruikbaar bij het voorbereiden op de Centrale Eindtoets van het Cito in combinatie met online oefenen. Dit i.v.m. een aantal nieuwe onderwerpen in de Centrale Eindtoets van het Cito die niet geoefend kunnen worden met deze boeken set maar wel online (o.a. onderdelen van grammatica, onderdelen van meetkunde). Tijdelijke actie: na ontvangst van deze set bij u thuis kunt u zich bij de oorspronkelijke uitgever aanmelden op de website voor een aanvullend gratis online oefenpakket. De info over de uitgever en de website staat voor in de boeken set. U kunt zich aanmelden in het onderdeel Aanmeldcodes/actiecodes.In de oefenboeken set komen de volgende vakken en thema's aan de orde:RekenenVragen over: Breuken, getallen + getalsbenadering, schatten, tabellen, grafieken, cirkels, maten, meten, procenten, tijd en snelheid, verhoudingen, geld etc.TaalBegrijpend lezenWerken met teksten met vragen.SchrijvenTeksten aanpassen / verbeteren.Taal/spellingAllerlei spellingsoefeningen en spelling uitlegdocument.Studievaardigheden (in de Centrale Eindtoets - Citotoets een onderdeel van taal en rekenen)Vragen over: Grafieken, tabellen, cirkels, schema's, informatie verwerken, kaart en kaartgebruik, woorden/woordvolgorde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
O.H.M. Sanders
Uitgever
SM&C Internet Services B.V.
ISBN
9789082495973
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met de oefenboeken set, bestaande uit een opgavenboek (373 pag.) en een antwoorden- en uitlegboek (267 pag.) kan uitgebreid geoefend worden voor de Citotoets in groep 8, voor de vakken Rekenen, Taal en Studievaardigheden.

Deze Citotoets Oefenen Boeken set is goed bruikbaar bij het voorbereiden op de Centrale Eindtoets van het Cito in combinatie met online oefenen. Dit i.v.m. een aantal nieuwe onderwerpen in de Centrale Eindtoets van het Cito die niet geoefend kunnen worden met deze boeken set maar wel online (o.a. onderdelen van grammatica, onderdelen van meetkunde).

Tijdelijke actie: na ontvangst van deze set bij u thuis kunt u zich bij de oorspronkelijke uitgever aanmelden op de website voor een aanvullend gratis online oefenpakket. De info over de uitgever en de website staat voor in de boeken set. U kunt zich aanmelden in het onderdeel Aanmeldcodes/actiecodes.

In de oefenboeken set komen de volgende vakken en thema's aan de orde:

Rekenen

Vragen over: Breuken, getallen + getalsbenadering, schatten, tabellen, grafieken, cirkels, maten, meten, procenten, tijd en snelheid, verhoudingen, geld etc.

Taal

Begrijpend lezen
Werken met teksten met vragen.

Schrijven
Teksten aanpassen / verbeteren.

Taal/spelling
Allerlei spellingsoefeningen en spelling uitlegdocument.

Studievaardigheden (in de Centrale Eindtoets - Citotoets een onderdeel van taal en rekenen)

Vragen over: Grafieken, tabellen, cirkels, schema's, informatie verwerken, kaart en kaartgebruik, woorden/woordvolgorde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
O.H.M. Sanders
Uitgever
SM&C Internet Services B.V.
ISBN
9789082495973
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99