Opgaven en antwoorden/uitlegboek

Prijs € 119,00

Uitverkocht

O.H.M. Sanders

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

AlgemeenBoeken set Studievaardigheden voor gebruik in groep 7 + 8Deze boeken set kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op de Citotoets, Entreetoets en Leerling Volg Systeem (LVS) CITO toetsen in groep 7 en 8 voor het vak Studievaardigheden.Ook kan deze boeken set kan dus gebruikt worden in groep 8 ter voorbereiding op de Centrale Eindtoets van CITO.Tijdelijke actie: na ontvangst van deze set bij u thuis kunt u zich bij de oorspronkelijke uitgever aanmelden op de website voor een aanvullend gratis online oefenpakket. De info over de uitgever en de website staat voor in de boeken set. U kunt zich aanmelden in het onderdeel Aanmeldcodes/actiecodes.Opmerkingen bij het gebruik van deze boeken set*Voorbereiden op LVS-toetsen / Entreetoetsen / CitotoetsenDe onderdelen van het vak Studievaardigheden zijn in de toetsenin groep 7 en 8 verdeeld over Rekenen en Taal.*Voorbereiden op aparte LVS toetsen Studievaardigheden van CITO In de LVS toetsen in groep 7 en 8 van het Cito kan het zijn dat Studievaardigheden (ook) als zelfstandig vak apart getoetst wordt. Informeert u of deze toets(en) (ook nog) afzonderlijk afgenomen worden en of dit op uw school het geval is.InhoudDe set bestaat uit een uitgebreid opgavenboek (221 pag.) en een bijbehorend antwoorden/uitlegboek (171 pag.). Met de set wordt niet alleen geoefend, maar omdat er veel lesstof verwerkt is in deze boeken set wordt er veel (bij)geleerd. Een ideale combinatie voor een zo goed mogelijk toets resultaat.De vraagstelling zoals deze in de toetsen voorkomt, kan goed worden geoefend.Er wordt voor studievaardigheden geoefend op de referentieniveaus 1f en 2f.Bij voorkeur is deze boeken set te gebruiken in combinatie met aanvullend online oefenen. Onderdelen van dit vak waarvoor geoefend wordtStudievaardigheden - Omgaan met informatie- Informatie verwerken (taal)- Opzoeken (taal)Studievaardigheden - Meten en meetkunde- kaartlezen (rekenen)Studievaardigheden - Verbanden- grafieken (rekenen)- tabellen (rekenen)- diagrammen (rekenen)Studievaardigheden - Woorden- bronnen (taal)- alfabetische volgorde (taal)- woordenboek (taal)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
O.H.M. Sanders
Uitgever
SM&C Internet Services B.V.
ISBN
9789082495904
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Algemeen
Boeken set Studievaardigheden voor gebruik in groep 7 + 8
Deze boeken set kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op de Citotoets, Entreetoets en Leerling Volg Systeem (LVS) CITO toetsen in groep 7 en 8 voor het vak Studievaardigheden.

Ook kan deze boeken set kan dus gebruikt worden in groep 8 ter voorbereiding op de Centrale Eindtoets van CITO.

Tijdelijke actie: na ontvangst van deze set bij u thuis kunt u zich bij de oorspronkelijke uitgever aanmelden op de website voor een aanvullend gratis online oefenpakket. De info over de uitgever en de website staat voor in de boeken set. U kunt zich aanmelden in het onderdeel Aanmeldcodes/actiecodes.

Opmerkingen bij het gebruik van deze boeken set
*Voorbereiden op LVS-toetsen / Entreetoetsen / Citotoetsen
De onderdelen van het vak Studievaardigheden zijn in de toetsen
in groep 7 en 8 verdeeld over Rekenen en Taal.
*Voorbereiden op aparte LVS toetsen Studievaardigheden van CITO
In de LVS toetsen in groep 7 en 8 van het Cito kan het zijn dat Studievaardigheden (ook) als zelfstandig vak apart getoetst wordt. Informeert u of deze toets(en) (ook nog) afzonderlijk afgenomen worden en of dit op uw school het geval is.

Inhoud
De set bestaat uit een uitgebreid opgavenboek (221 pag.) en een bijbehorend antwoorden/uitlegboek (171 pag.). Met de set wordt niet alleen geoefend, maar omdat er veel lesstof verwerkt is in deze boeken set wordt er veel (bij)geleerd. Een ideale combinatie voor een zo goed mogelijk toets resultaat.

De vraagstelling zoals deze in de toetsen voorkomt, kan goed worden geoefend.
Er wordt voor studievaardigheden geoefend op de referentieniveaus 1f en 2f.

Bij voorkeur is deze boeken set te gebruiken in combinatie met aanvullend online oefenen.

Onderdelen van dit vak waarvoor geoefend wordt

Studievaardigheden - Omgaan met informatie
- Informatie verwerken (taal)
- Opzoeken (taal)

Studievaardigheden - Meten en meetkunde
- kaartlezen (rekenen)

Studievaardigheden - Verbanden
- grafieken (rekenen)
- tabellen (rekenen)
- diagrammen (rekenen)

Studievaardigheden - Woorden
- bronnen (taal)
- alfabetische volgorde (taal)
- woordenboek (taal)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
O.H.M. Sanders
Uitgever
SM&C Internet Services B.V.
ISBN
9789082495904
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99