Opgaven en Antwoorden/uitlegboek

Prijs € 100,00

Uitverkocht

Paperback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze boeken set kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op een van de eindtoetsen in het basisonderwijs. Dit zijn de Centrale Eindtoets van het CITO maar ook andere door de overheid toegelaten Eindtoetsen.De set bestaat uit een uitgebreid opgavenboek (336 pag.) en een bijbehorend antwoorden/uitlegboek (312 pag.). Met de set wordt niet alleen geoefend, maar omdat er veel lesstof verwerkt is in deze boeken set wordt er veel (bij)geleerd. Een ideale combinatie voor een zo goed mogelijk toets resultaat.Er wordt voor taal geoefend op de vereiste referentieniveaus 1f en 2f. Voor rekenen wordt geoefend op de vereiste referentieniveaus 1f en 1s.Bij voorkeur is deze boeken set te gebruiken in combinatie met aanvullend online oefenen (kosteloos voor een periode). Zie hierna voor meer info.De domeinen waarvoor geoefend kan worden zijn:Taal - Lezen, Taal - Grammatica, Taal - Begrippenlijst en taalverzorging en Rekenen.De belangrijkste subonderdelen zijn: Taal - lezen: Begrijpend lezen, samenvatten, woordbetekenis en teksten schrijven. Taal - Grammatica: Ontleden redekundig en taalkundig.Taal - Begrippenlijst en taalverzorging: Spelling (uitgebreid) en spellingcategorieën.Rekenen - Getallen: afronden, breuken, decimalen, getallenlijn, schatten en schattend rekenen, combinatiebewerkingen.Rekenen - Verhoudingen: Schaal en ruimtelijk inzicht, verhoudingen (w.o. procenten).Rekenen - Meten en meetkunde: Datums, geld, tijd en snelheid, maten en gewichten, meten, omtrek, meetkunde.Rekenen - Verbanden: Grafieken, tabellen, diagrammen.Deze oefenen set is bij voorkeur te gebruiken in combinatie met aanvullend online oefenen. Met de oorspronkelijke uitgever (waarvan de gegevens voor in de boeken set staan aangegeven) kan contact opgenomen worden om een kosteloos gebruiksrecht aan te vragen voor een aaneengesloten periode. Of u maakt gebruik van de mogelijkheid om op de website van de oorspronkelijke uitgever (het webadres staat voor in de boeken set) in het onderdeel Aanmeldcodes | actiecodes een kosteloze online oefenen periode aan te vragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
SM&C Internet Services B.V.
ISBN
9789082166965
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze boeken set kan gebruikt worden bij de voorbereidingen op een van de eindtoetsen in het basisonderwijs. Dit zijn de Centrale Eindtoets van het CITO maar ook andere door de overheid toegelaten Eindtoetsen.

De set bestaat uit een uitgebreid opgavenboek (336 pag.) en een bijbehorend antwoorden/uitlegboek (312 pag.). Met de set wordt niet alleen geoefend, maar omdat er veel lesstof verwerkt is in deze boeken set wordt er veel (bij)geleerd. Een ideale combinatie voor een zo goed mogelijk toets resultaat.

Er wordt voor taal geoefend op de vereiste referentieniveaus 1f en 2f.
Voor rekenen wordt geoefend op de vereiste referentieniveaus 1f en 1s.

Bij voorkeur is deze boeken set te gebruiken in combinatie met aanvullend online oefenen (kosteloos voor een periode).
Zie hierna voor meer info.

De domeinen waarvoor geoefend kan worden zijn:
Taal - Lezen, Taal - Grammatica, Taal - Begrippenlijst en taalverzorging en Rekenen.

De belangrijkste subonderdelen zijn:
Taal - lezen: Begrijpend lezen, samenvatten, woordbetekenis en teksten schrijven.
Taal - Grammatica: Ontleden redekundig en taalkundig.
Taal - Begrippenlijst en taalverzorging: Spelling (uitgebreid) en spellingcategorieën.
Rekenen - Getallen: afronden, breuken, decimalen, getallenlijn, schatten en schattend rekenen, combinatiebewerkingen.
Rekenen - Verhoudingen: Schaal en ruimtelijk inzicht, verhoudingen (w.o. procenten).
Rekenen - Meten en meetkunde: Datums, geld, tijd en snelheid, maten en gewichten, meten, omtrek, meetkunde.
Rekenen - Verbanden: Grafieken, tabellen, diagrammen.

Deze oefenen set is bij voorkeur te gebruiken in combinatie met aanvullend online oefenen. Met de oorspronkelijke uitgever (waarvan de gegevens voor in de boeken set staan aangegeven) kan contact opgenomen worden om een kosteloos gebruiksrecht aan te vragen voor een aaneengesloten periode.

Of u maakt gebruik van de mogelijkheid om op de website van de oorspronkelijke uitgever (het webadres staat voor in de boeken set) in het onderdeel Aanmeldcodes | actiecodes een kosteloze online oefenen periode aan te vragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
SM&C Internet Services B.V.
ISBN
9789082166965
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99