opgaven

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Peter Kuppen, Frans van Luit

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De nieuwe titel Bedrijfsadministratie (niveau 5) legt een goed fundament voor toekomstige professionals in de bedrijfsadministratie binnen het financieel-administratieve domein. De methode beslaat zowel een theorieboek als een opgavenboek.Waarom kiezen voor de titel Bedrijfsadministratie (niveau 5)?-Complete methode die speciaal gericht is op toekomstige professionals binnen de financieel-economische beroepen;-Een heldere structuur met voldoende voorbeelden en casussen uit de praktijk;-Uitgebreide ondersteunende website.De methode legt een brede basis en behandelt onder meer het boekhoudmodel, bedrijfsadministratie met ERP, eigen en vreemd vermogen en de externe jaarrekening. Bedrijfsadministratie is hiernaast geschikt voor cursisten zonder voorkennis en die voor het eerst met boekhouden worden geconfronteerd. Deze nieuwe editie van Bedrijfsadministratie (niveau 5) sluit volledig aan op de nieuwe exameneisen MBA van de Associatie voor de Praktijkexamens van 2016. Het boek heeft een heldere structuur , aangepast taalgebruik en voldoende praktijkvoorbeelden en casussen. De methode wordt ondersteund door een opgavenboek. De uitwerkingen van de opgaven zijn online te vinden op www.bedrijfsadministratieniveau5.noordhoff.nl. Deze website bestaat uit een docenten- en een studentengedeelte.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Kuppen, Frans van Luit
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001868154
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De nieuwe titel Bedrijfsadministratie (niveau 5) legt een goed fundament voor toekomstige professionals in de bedrijfsadministratie binnen het financieel-administratieve domein. De methode beslaat zowel een theorieboek als een opgavenboek.
Waarom kiezen voor de titel Bedrijfsadministratie (niveau 5)?
-Complete methode die speciaal gericht is op toekomstige professionals binnen de financieel-economische beroepen;
-Een heldere structuur met voldoende voorbeelden en casussen uit de praktijk;
-Uitgebreide ondersteunende website.

De methode legt een brede basis en behandelt onder meer het boekhoudmodel, bedrijfsadministratie met ERP, eigen en vreemd vermogen en de externe jaarrekening. Bedrijfsadministratie is hiernaast geschikt voor cursisten zonder voorkennis en die voor het eerst met boekhouden worden geconfronteerd.

Deze nieuwe editie van Bedrijfsadministratie (niveau 5) sluit volledig aan op de nieuwe exameneisen MBA van de Associatie voor de Praktijkexamens van 2016. Het boek heeft een heldere structuur , aangepast taalgebruik en voldoende praktijkvoorbeelden en casussen.
De methode wordt ondersteund door een opgavenboek. De uitwerkingen van de opgaven zijn online te vinden op www.bedrijfsadministratieniveau5.noordhoff.nl. Deze website bestaat uit een docenten- en een studentengedeelte.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Kuppen, Frans van Luit
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001868154
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99