Opfrisser met de 7 W s

bijbels dagboek

Prijs € 23,21

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Arie de Pauw

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stille tijd, luisteren naar en spreken met God is voor veel mensen niet altijd even gemakkelijk. Deze vorm kan je daar misschien bij helpen.Iedere tekst wordt 7 vragen gesteld, die de tekst handvatten geven en toepasbaar maken in het dagelijks leven. Wie, Wat, Waar, Waarom, Wanneer, Waarvoor en Waartoe ontsluiten de tekst en maken het praktisch. Het is de vrucht van de stille tijd van de schrijver, die hij ging publiceren via zijn blog en de sociale media en waar positief op werd gereageerd. Daarom besloot hij om het nu als dagboek uit te geven, zodat nog meer mensen er plezier aan kunnen beleven.Het is niet echt een diepgaande studie, maar meer van hoe breng je het christelijk geloof in praktijk. Het gaat over discipelschap en alles wat daarmee te maken heeft.Volgeling van Jezus zijn anno nu.Kortom, wil je iedere morgen worden opgefrist met Gods Woord en handen en voeten geven aan je geloof, dan kan dit dagboek daar een hele goede hulp bij zijn. Achtergrond is de tekst uit Efeze 5 vers 26, waar staat: 'om haar te heiligen, haar te reinigen met water en woorden' vandaar de term Opfrisser en de badkuip scene op de cover.Veel zegen bij het toepassen van deze Opfrissers!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arie de Pauw
Uitgever
Boekhandel Vos & Van Der Leer
ISBN
9789461934918
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
377

Beschrijving

Stille tijd, luisteren naar en spreken met God is voor veel mensen niet altijd even gemakkelijk. Deze vorm kan je daar misschien bij helpen.
Iedere tekst wordt 7 vragen gesteld, die de tekst handvatten geven en toepasbaar maken in het dagelijks leven.
Wie, Wat, Waar, Waarom, Wanneer, Waarvoor en Waartoe ontsluiten de tekst en maken het praktisch.

Het is de vrucht van de stille tijd van de schrijver, die hij ging publiceren via zijn blog en de sociale media en waar positief op werd gereageerd. Daarom besloot hij om het nu als dagboek uit te geven, zodat nog meer mensen er plezier aan kunnen beleven.

Het is niet echt een diepgaande studie, maar meer van hoe breng je het christelijk geloof in praktijk. Het gaat over discipelschap en alles wat daarmee te maken heeft.Volgeling van Jezus zijn anno nu.

Kortom, wil je iedere morgen worden opgefrist met Gods Woord en handen en voeten geven aan je geloof, dan kan dit dagboek daar een hele goede hulp bij zijn.

Achtergrond is de tekst uit Efeze 5 vers 26, waar staat: 'om haar te heiligen, haar te reinigen met water en woorden' vandaar de term Opfrisser en de badkuip scene op de cover.

Veel zegen bij het toepassen van deze Opfrissers!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arie de Pauw
Uitgever
Boekhandel Vos & Van Der Leer
ISBN
9789461934918
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
377

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99