Operationeel personeelsmanagement

een praktische handleiding

Prijs € 58,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Irene Schoemakers, Fons Koopmans

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Operationeel personeelsmanagement is een praktijkgerichte inleiding op het gebied van personeelsmanagement. Het boek legt je aan de hand van duidelijke voorbeelden uit wat de rol en functie van goed personeelsbeleid in een modern bedrijf zijn.Waarom kiezen voor Operationeel personeelsmanagement?*praktijkgerichte inleiding op het gebied van personeelsmanagement;*heldere uitleg en aansprekende praktijkvoorbeelden;*inclusief unieke code voor Prepzone met extra oefentoetsen, flitscolleges en begrippentrainer.Dit boek bestaat uit zeven delen, die je onafhankelijk van elkaar kunt bestuderen. Elk deel behandelt een onderdeel van personeelsmanagement, van het aannemen van personeel en arbeidscontracten tot loopbaanplanning, re-integratie, personeelsadministratie, outplacement en pensioen. Zo krijg je een heel compleet beeld van wat personeelsmanagement inhoudt. Erg nuttig als je later bijvoorbeeld als humanresourcemanager gaat werken.Deze vierde editie is volledig geactualiseerd en de hoofdstukken zijn aangevuld met nieuwe voorbeelden. Operationeel personeelsmanagement is ook verkrijgbaar als e-book.Online ondersteuningVoorin je boek staat een unieke code waarmee je toegang krijgt tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je toetsvragen, cases, flitscolleges en begrippentrainers. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Irene Schoemakers, Fons Koopmans
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001868734
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Operationeel personeelsmanagement is een praktijkgerichte inleiding op het gebied van personeelsmanagement. Het boek legt je aan de hand van duidelijke voorbeelden uit wat de rol en functie van goed personeelsbeleid in een modern bedrijf zijn.

Waarom kiezen voor Operationeel personeelsmanagement?

*praktijkgerichte inleiding op het gebied van personeelsmanagement;
*heldere uitleg en aansprekende praktijkvoorbeelden;
*inclusief unieke code voor Prepzone met extra oefentoetsen, flitscolleges en begrippentrainer.

Dit boek bestaat uit zeven delen, die je onafhankelijk van elkaar kunt bestuderen. Elk deel behandelt een onderdeel van personeelsmanagement, van het aannemen van personeel en arbeidscontracten tot loopbaanplanning, re-integratie, personeelsadministratie, outplacement en pensioen. Zo krijg je een heel compleet beeld van wat personeelsmanagement inhoudt. Erg nuttig als je later bijvoorbeeld als humanresourcemanager gaat werken.

Deze vierde editie is volledig geactualiseerd en de hoofdstukken zijn aangevuld met nieuwe voorbeelden. Operationeel personeelsmanagement is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Voorin je boek staat een unieke code waarmee je toegang krijgt tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je toetsvragen, cases, flitscolleges en begrippentrainers. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Irene Schoemakers, Fons Koopmans
Uitgever
Noordhoff
ISBN
9789001868734
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 15,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 8,00
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,95
  • 23,95
  • 15,00
  • 22,99