Op vijf wielen

door Rusland, Azie en Australie

Prijs € 27,25

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

M. Schneemann, L. Batta

Paperback | April 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"En als we nu eens naar Australië rijden?" "Rijden? Met de motor?? Jij bent gek!"Op een crossmotor en een motor met zijspan rijden Maartje Schneemann en Leon Batta naar Australië. Een reis van 15 maanden door 17 landen die elk hun eigen gebruiken en eigenaardigheden kennen. Bellen in Rusland blijkt bijvoorbeeld een hele operatie en hoe kom je aan een 16 inch zijspanbandje als er alleen maar 18inch exemplaren te verkrijgen zijn? Maartje en Leon laten zich echter door niets of niemand weerhouden. Geen probleem of ze vinden er wel weer een oplossing voor.Uit dit boek spreekt een heerlijke levenslust, kenmerkend voor de lange afstandsreiziger die alle dagelijkse beslommeringen heeft afgelegd. Erg handig zijn de feitjes (hoe groot is het land, godsdienst, aantal inwoners etc.) en een routekaartje van de landen waar Maartje en Leon doorheen reizen aan het begin van elk hoofdstuk.De bijbehorende CD-rom maakt het mogelijk een interactieve reis te maken. Er staan 350 foto's en 21 routekaarten op. Door op de route te klikken worden de foto's van de betreffende plaats getoond. De reis komt zo niet alleen op papier, maar ook in beelden tot leven.Foto's en stukjes uit het boek zijn te bekijken op de 'Vijf Wielen Website'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Schneemann, L. Batta
Uitgever
Gopher
ISBN
9789076953359
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350

Beschrijving

"En als we nu eens naar Australië rijden?" "Rijden? Met de motor?? Jij bent gek!"

Op een crossmotor en een motor met zijspan rijden Maartje Schneemann en Leon Batta naar Australië. Een reis van 15 maanden door 17 landen die elk hun eigen gebruiken en eigenaardigheden kennen. Bellen in Rusland blijkt bijvoorbeeld een hele operatie en hoe kom je aan een 16 inch zijspanbandje als er alleen maar 18inch exemplaren te verkrijgen zijn? Maartje en Leon laten zich echter door niets of niemand weerhouden. Geen probleem of ze vinden er wel weer een oplossing voor.

Uit dit boek spreekt een heerlijke levenslust, kenmerkend voor de lange afstandsreiziger die alle dagelijkse beslommeringen heeft afgelegd. Erg handig zijn de feitjes (hoe groot is het land, godsdienst, aantal inwoners etc.) en een routekaartje van de landen waar Maartje en Leon doorheen reizen aan het begin van elk hoofdstuk.

De bijbehorende CD-rom maakt het mogelijk een interactieve reis te maken. Er staan 350 foto's en 21 routekaarten op. Door op de route te klikken worden de foto's van de betreffende plaats getoond. De reis komt zo niet alleen op papier, maar ook in beelden tot leven.

Foto's en stukjes uit het boek zijn te bekijken op de 'Vijf Wielen Website'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Schneemann, L. Batta
Uitgever
Gopher
ISBN
9789076953359
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99