Oostwaarts

op de fiets van Rotterdam naar Singapore

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Paul Zuidgeest

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alles achterlaten en vertrekken, het grote avontuur en de ultieme vrijheid tegemoet. Voor velen een droom, maar Paul Zuidgeest doet het. Samen met een Belgische vrouw die hij amper twee weken kent, stapt hij in Rotterdam op zijn fiets met als einddoel Singapore.Onderweg kamperen ze wild langs de Zwarte Zee, ervaren ze de gastvrijheid van het Iraanse volk om vervolgens tot wanhoop gedreven te worden in Turkmenistan. Ze fietsen via de indrukwekkende Zijderoute-steden en worden in China diverse malen van hun bed gelicht. Eenmaal in Singapore aangekomen, zit de reis er nog niet op. Op één van de grootste containerschepen die er in de wereld bestaan, varen ze vanuit Singapore in drie weken terug naar huis. Daar blijkt niet alleen hij, maar ook 'thuis' veranderd te zijn.Het is een verhaal over de elementaire dingen van het leven: het broze evenwicht tussen vreugde en wanhoop, de strijd tussen zekerheid en vertrouwen en de vrijheid die onlosmakelijk verbonden is met kwetsbaarheid. Maar het is vooral een verhaal over het realiseren van een lang gekoesterde droom, een droom die zijn leven voorgoed veranderd heeft.Paul woont inmiddels weer in Rotterdam waar hij een eigen landschapsarchitectuurbureau heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Zuidgeest
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038925066
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Alles achterlaten en vertrekken, het grote avontuur en de ultieme vrijheid tegemoet. Voor velen een droom, maar Paul Zuidgeest doet het. Samen met een Belgische vrouw die hij amper twee weken kent, stapt hij in Rotterdam op zijn fiets met als einddoel Singapore.

Onderweg kamperen ze wild langs de Zwarte Zee, ervaren ze de gastvrijheid van het Iraanse volk om vervolgens tot wanhoop gedreven te worden in Turkmenistan. Ze fietsen via de indrukwekkende Zijderoute-steden en worden in China diverse malen van hun bed gelicht. Eenmaal in Singapore aangekomen, zit de reis er nog niet op. Op één van de grootste containerschepen die er in de wereld bestaan, varen ze vanuit Singapore in drie weken terug naar huis. Daar blijkt niet alleen hij, maar ook 'thuis' veranderd te zijn.

Het is een verhaal over de elementaire dingen van het leven: het broze evenwicht tussen vreugde en wanhoop, de strijd tussen zekerheid en vertrouwen en de vrijheid die onlosmakelijk verbonden is met kwetsbaarheid. Maar het is vooral een verhaal over het realiseren van een lang gekoesterde droom, een droom die zijn leven voorgoed veranderd heeft.

Paul woont inmiddels weer in Rotterdam waar hij een eigen landschapsarchitectuurbureau heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Zuidgeest
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789038925066
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99