Oorspronkelijk licht

ontwaken met kundalini-yoga - Met bijna 2 uur mantramuziek en recitatie door Snatam Kaur

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Snatam Kaur

Paperback | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kundalini - de universele levenskracht - is een natuurlijke, onuitputtelijke bron van lichamelijke gezondheid, rust, vreugde, energetische kracht en liefdevolle verbondenheid. Snatam Kaur legt uit hoe je deze kundalini in jezelf kunt laten ontwaken door het beoefenen van kundalini-yoga.Het boek begint met een verkenning van de filosofie en grondprincipes van de kundalini-yoga. Vervolgens worden de vijf stadia van de kundalini-yoga besproken:- De voorbereiding: het creëren van een gewijde plek. Met adviezen voor baden en een gezond dieet voor een gezonde spijsvertering.- Recitatie van een heilige tekst (te downloaden).- Negen kundalini-yoga-oefenseries met houdingen en bewegingen om lichaam en geest op elkaar af te stemmen.- Mantra's (te downloaden).- Je energie in balans brengen.Snatam Kaur is ingewijd in de kundalini-yoga-traditie en is een Amerikaanse mantrazangeres en vredesactivist. Van haar spiritueel leraar Yogi Bhajan heeft ze een meer dan dertig jaar lang opleiding genoten in kundalini en yoga. Snatam heeft de verbluffende gave om de traditionele chants uit India uit te voeren met een klank die via het moderne oor raakt in de diepte van de ziel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Snatam Kaur
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151361
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Kundalini - de universele levenskracht - is een natuurlijke, onuitputtelijke bron van lichamelijke gezondheid, rust, vreugde, energetische kracht en liefdevolle verbondenheid. Snatam Kaur legt uit hoe je deze kundalini in jezelf kunt laten ontwaken door het beoefenen van kundalini-yoga.

Het boek begint met een verkenning van de filosofie en grondprincipes van de kundalini-yoga. Vervolgens worden de vijf stadia van de kundalini-yoga besproken:

- De voorbereiding: het creëren van een gewijde plek. Met adviezen voor baden en een gezond dieet voor een gezonde spijsvertering.
- Recitatie van een heilige tekst (te downloaden).
- Negen kundalini-yoga-oefenseries met houdingen en bewegingen om lichaam en geest op elkaar af te stemmen.
- Mantra's (te downloaden).
- Je energie in balans brengen.


Snatam Kaur is ingewijd in de kundalini-yoga-traditie en is een Amerikaanse mantrazangeres en vredesactivist. Van haar spiritueel leraar Yogi Bhajan heeft ze een meer dan dertig jaar lang opleiding genoten in kundalini en yoga. Snatam heeft de verbluffende gave om de traditionele chants uit India uit te voeren met een klank die via het moderne oor raakt in de diepte van de ziel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Snatam Kaur
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151361
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99