Ook uit de mond der kinderen 3

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Hardback | September 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met deel 3 van Ook uit de mond der kinderen biedt de Stichting Geestelijk Lied Gereformeerde Gezindte opnieuw 100 kinderliederen aan voor de christelijke basisschool, de zondagsschool, de jeugdclub, het evangelisatiewerk en het gezin. Deze schat aan kinderliederen bestaat voor het overgrote deel uit nieuwe liederen. De meeste liederen sluiten aan bij bijbelverhalen die in de delen 1 en 2 nog niet aan de orde kwamen en kunnen zo een antwoord vormen 'uit de mond van kinderen' op de bijbelvertelling. Daarnaast komen onderwerpen aan de orde die spelen in het leven van ieder kind: de school, de club, het gezin, blijdschap, verdriet, enzovoort. Ook in deel 3 zijn de liederen voorzien van eenvoudig uit te voeren bewerkingen en van didactische aanwijzingen. Hiermee kunnen op een afwisselende manier worden aangeleerd en op diverse instrumenten begeleid. De Stichting Geestelijk Lied Gereformeerde Gezindte stelt zich tot doel volwassenen, jongeren en kinderen liederen aan te bieden die in overeenstemming zijn met Schrift en Belijdenis. Een andere uitgave naast Ook uit de mond der kinderen is de bundel Uit aller mond, 277 liederen voor gezin, school, vereniging en koor.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023918820
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met deel 3 van Ook uit de mond der kinderen biedt de Stichting Geestelijk Lied Gereformeerde Gezindte opnieuw 100 kinderliederen aan voor de christelijke basisschool, de zondagsschool, de jeugdclub, het evangelisatiewerk en het gezin. Deze schat aan kinderliederen bestaat voor het overgrote deel uit nieuwe liederen. De meeste liederen sluiten aan bij bijbelverhalen die in de delen 1 en 2 nog niet aan de orde kwamen en kunnen zo een antwoord vormen 'uit de mond van kinderen' op de bijbelvertelling. Daarnaast komen onderwerpen aan de orde die spelen in het leven van ieder kind: de school, de club, het gezin, blijdschap, verdriet, enzovoort.



Ook in deel 3 zijn de liederen voorzien van eenvoudig uit te voeren bewerkingen en van didactische aanwijzingen. Hiermee kunnen op een afwisselende manier worden aangeleerd en op diverse instrumenten begeleid.



De Stichting Geestelijk Lied Gereformeerde Gezindte stelt zich tot doel volwassenen, jongeren en kinderen liederen aan te bieden die in overeenstemming zijn met Schrift en Belijdenis. Een andere uitgave naast Ook uit de mond der kinderen is de bundel Uit aller mond, 277 liederen voor gezin, school, vereniging en koor.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023918820
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99