Oog voor stijl

Inspiratie, tips & adressen

Prijs € 26,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Misja Beijers

Paperback | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als u mooi geklede leeftijdsgenoten wilt zien, bent u het beste af bij blogs, zoals het Amerikaanse Advanced Style of MisjaB.nl, de site van de Nederlandse Misja Beijers. Beide zijn gespecialiseerd in bijzonder geklede vijftigplussers. Milou van Rossum, NRC Een eigentijds boek over stijl, mode en adressen voor de nét iets oudere vrouw, dat is er nog niet! Senior influencer Misja Beijers(1952) fotografeert voor haar blog (www.misjab.nl) voor haar rubriek in het magazine Zin mensen met een inspirerende stijl die zij op straat tegenkomt. In dit prachtige Oog voor stijl interviewt & fotografeert Misja verschillende experts en stijladviseurs over hun visie op kleding en stijl. Daarnaast vind je héél veel inspiratie uit de uitgebreide collectie door haar gemaakte foto's en interviews met vrouwen & mannen met een eigen, gedurfde stijl. Zo komen en passant thema's als grote maten, vintage, sieraden, lingerie, brillen, de kunst van combineren én verstandig aankopen aan bod. De kern van haar boodschap is: 'Je moet het gewoon durven'. Dan is het nooit te laat om je eigen stijl te vinden en ben je tijdloos mooi. Misja Beijers (1952), woont in Haarlem en fotografeert op straat in binnen- en buitenland iéts oudere vrouwen en mannen die er goed gekleed en stijlvol uitzien. Zij interviewt deze mensen over hun inspirerende en gedurfde eigen stijl, niet alleen voor haar blog MisjaB.nl maar ook voor haar rubriek in Zin Magazine.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Misja Beijers
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000368990
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Als u mooi geklede leeftijdsgenoten wilt zien, bent u het beste af bij blogs, zoals het Amerikaanse Advanced Style of MisjaB.nl, de site van de Nederlandse Misja Beijers. Beide zijn gespecialiseerd in bijzonder geklede vijftigplussers. Milou van Rossum, NRC

Een eigentijds boek over stijl, mode en adressen voor de nét iets oudere vrouw, dat is er nog niet!

Senior influencer Misja Beijers(1952) fotografeert voor haar blog (www.misjab.nl) voor haar rubriek in het magazine Zin mensen met een inspirerende stijl die zij op straat tegenkomt.

In dit prachtige Oog voor stijl interviewt & fotografeert Misja verschillende experts en stijladviseurs over hun visie op kleding en stijl. Daarnaast vind je héél veel inspiratie uit de uitgebreide collectie door haar gemaakte foto's en interviews met vrouwen & mannen met een eigen, gedurfde stijl. Zo komen en passant thema's als grote maten, vintage, sieraden, lingerie, brillen, de kunst van combineren én verstandig aankopen aan bod.

De kern van haar boodschap is: 'Je moet het gewoon durven'. Dan is het nooit te laat om je eigen stijl te vinden en ben je tijdloos mooi.

Misja Beijers (1952), woont in Haarlem en fotografeert op straat in binnen- en buitenland iéts oudere vrouwen en mannen die er goed gekleed en stijlvol uitzien. Zij interviewt deze mensen over hun inspirerende en gedurfde eigen stijl, niet alleen voor haar blog MisjaB.nl maar ook voor haar rubriek in Zin Magazine.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Misja Beijers
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000368990
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99