Onze Koreaanse keuken

Prijs € 13,75

Uitverkocht

Jordan Bourke, Reijna Pyo

Hardback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van kimchi tot bibimbap; ruim 100 recepten uit de onontdekte keuken van Azië: Korea.Onze Koreaanse keuken is een spannende collectie van heerlijke, makkelijk te maken recepten uit de Koreaanse keuken: de nieuwste ontdekking in culi-land en hard op weg om een van de grootste food-trends van de komende jaren te worden.Het boek laat je niet alleen kennismaken met klassiekers als kimchi en bibimbap; het introduceert een heel nieuwe eetbeleving waarin de smaken en de cultuur van Korea centraal staan. Geïllustreerd met prachtige en authentieke foto's helpt Onze Koreaanse keuken je de geheimen van authentiek Koreaans eten te ontdekken. De meer dan 100 recepten zijn zowel voor beginners als de meer doorgewinterde koks een fantastische kennismaking met K-food. Wat te denken van roergebakken pikante inktvis of in sesam en soja gemarineerd rundvlees? Of een dessert van met pecannoten en kaneel gevulde pannenkoeken? Verwen jezelf met een van de vele rijke soepen en stoofgerechten, maak je maaltijd compleet met een of meerdere vegetarische bijgerechten of geniet van vlees- en visgerechten met een Koreaanse twist.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jordan Bourke, Reijna Pyo
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789045210438
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

Van kimchi tot bibimbap; ruim 100 recepten uit de onontdekte keuken van Azië: Korea.

Onze Koreaanse keuken is een spannende collectie van heerlijke, makkelijk te maken recepten uit de Koreaanse keuken: de nieuwste ontdekking in culi-land en hard op weg om een van de grootste food-trends van de komende jaren te worden.


Het boek laat je niet alleen kennismaken met klassiekers als kimchi en bibimbap; het introduceert een heel nieuwe eetbeleving waarin de smaken en de cultuur van Korea centraal staan. Geïllustreerd met prachtige en authentieke foto's helpt Onze Koreaanse keuken je de geheimen van authentiek Koreaans eten te ontdekken.

De meer dan 100 recepten zijn zowel voor beginners als de meer doorgewinterde koks een fantastische kennismaking met K-food. Wat te denken van roergebakken pikante inktvis of in sesam en soja gemarineerd rundvlees? Of een dessert van met pecannoten en kaneel gevulde pannenkoeken? Verwen jezelf met een van de vele rijke soepen en stoofgerechten, maak je maaltijd compleet met een of meerdere vegetarische bijgerechten of geniet van vlees- en visgerechten met een Koreaanse twist.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jordan Bourke, Reijna Pyo
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-VERT
ISBN
9789045210438
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99