Onze ijsberg smelt !

succesvol veranderen in moeilijke omstandigheden

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

John Kotter, Holger Rathgeber

Hardback | Januari 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

BUSINESS BIBLIOTHEEKAls u Wie heeft mijn kaas gepikt? van Spencer Johnson kent, weet u hoe vermakelijk en tegelijk leerzaam een goede parabel kan zijn. Dit boek beschrijft de paniek die een kolonie van 286 pingu overvalt, als duidelijk wordt dat de gletsjer waarop ze leven op smelten staat. Na de eerste paniek en tegenstrijdige plannen wordt al snel duidelijk dat samenwerking de enige manier is om de problemen duurzaam het hoofd te bieden.Een team van pingu gaat vervolgens aan het werk om de kolonie ‘om te scholen’ tot flexibele, enthousiaste nomaden. Dit boek laat op levendige wijze zien hoe je als team of organisatie om kunt gaan met veranderingen en crisissituaties en zo nieuwe kansen kunt cre n. Wat Wie heeft mijn kaas gepikt? voor de verandering van het individu is, is Onze ijsberg smelt! voor verandering van groepen, teams en organisaties.'Niemand weet meer van veranderingsmanagement dan John Kotter.' - Spencer Johnson, uit het voorwoordJohn P. Kotter is een expert op het gebied van leiderschap, verbonden aan de Harvard Business School. Zijn bestseller Leading Change wordt gezien als de 'bijbel van verandering' voor managers over de hele wereld.Holger Rathgeber ontwikkelde een training over een pingu olonie op basis van Kotters gedachtegoed. Momenteel werkt hij bij Becton Dickinson, een toonaangevend internationaal bedrijf in medische technologie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Kotter, Holger Rathgeber
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047000921
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

BUSINESS BIBLIOTHEEK
Als u Wie heeft mijn kaas gepikt? van Spencer Johnson kent, weet u hoe vermakelijk en tegelijk leerzaam een goede parabel kan zijn. Dit boek beschrijft de paniek die een kolonie van 286 pingu overvalt, als duidelijk wordt dat de gletsjer waarop ze leven op smelten staat. Na de eerste paniek en tegenstrijdige plannen wordt al snel duidelijk dat samenwerking de enige manier is om de problemen duurzaam het hoofd te bieden.Een team van pingu gaat vervolgens aan het werk om de kolonie ‘om te scholen’ tot flexibele, enthousiaste nomaden. Dit boek laat op levendige wijze zien hoe je als team of organisatie om kunt gaan met veranderingen en crisissituaties en zo nieuwe kansen kunt cre n. Wat Wie heeft mijn kaas gepikt? voor de verandering van het individu is, is Onze ijsberg smelt! voor verandering van groepen, teams en organisaties.
'Niemand weet meer van veranderingsmanagement dan John Kotter.' - Spencer Johnson, uit het voorwoord
John P. Kotter is een expert op het gebied van leiderschap, verbonden aan de Harvard Business School. Zijn bestseller Leading Change wordt gezien als de 'bijbel van verandering' voor managers over de hele wereld.
Holger Rathgeber ontwikkelde een training over een pingu olonie op basis van Kotters gedachtegoed. Momenteel werkt hij bij Becton Dickinson, een toonaangevend internationaal bedrijf in medische technologie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Kotter, Holger Rathgeber
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047000921
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2006
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99