Ontwikkel je leiderschap

14 krachtige principes voor het versnellen van je leiderschapsontwikkeling en die van je medewerkers

Prijs € 34,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Joël Aerts

Paperback | Januari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leiderschap is geen doel op zich. Het is slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen. Daarom is leiderschap het waard om te ontwikkelen. Bij jezelf en bij anderen.Maar hoe kun je je leiderschap het beste ontwikkelen? Welke aanpak werkt echt? Waar kun je het beste beginnen? En waar moet je op letten?'Ontwikkel je leiderschap' is je persoonlijke gids bij het versnellen van jouw leiderschapsontwikkeling én die van anderen. Joël Aerts leert je de 14 versnellers van leiderschapsontwikkeling toe te passen in je eigen ontwikkeling. 'Ontwikkel je leiderschap' is inspirerend, motiverend en ontnuchterend praktisch!"Filosoferen over leiderschap is één ding. In de praktijk handen en voeten geven aan je eigen leiderschapsontwikkeling, dat is het echte werk. En dat is waar dit boek je bij gaat helpen. Beloofd." - Ben Tiggelaar (schrijver, spreker, gedragswetenschapper, bekend van onder meer 'Dromen, durven, doen' en MBA in één dag)Joël Aerts is spreker, auteur en adviseur over leiderschapsontwikkeling. Eerder schreef hij samen met Ben Tiggelaar de bestseller MBA in één dag - Het boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joël Aerts
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462762336
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Beschrijving

Leiderschap is geen doel op zich. Het is slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen.

Daarom is leiderschap het waard om te ontwikkelen. Bij jezelf en bij anderen.

Maar hoe kun je je leiderschap het beste ontwikkelen? Welke aanpak werkt echt? Waar kun je het beste beginnen? En waar moet je op letten?

'Ontwikkel je leiderschap' is je persoonlijke gids bij het versnellen van jouw leiderschapsontwikkeling én die van anderen. Joël Aerts leert je de 14 versnellers van leiderschapsontwikkeling toe te passen in je eigen ontwikkeling.

'Ontwikkel je leiderschap' is inspirerend, motiverend en ontnuchterend praktisch!

"Filosoferen over leiderschap is één ding. In de praktijk handen en voeten geven aan je eigen leiderschapsontwikkeling, dat is het echte werk. En dat is waar dit boek je bij gaat helpen. Beloofd." - Ben Tiggelaar (schrijver, spreker, gedragswetenschapper, bekend van onder meer 'Dromen, durven, doen' en MBA in één dag)

Joël Aerts is spreker, auteur en adviseur over leiderschapsontwikkeling. Eerder schreef hij samen met Ben Tiggelaar de bestseller MBA in één dag - Het boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joël Aerts
Uitgever
Vakmedianet Management B.V.
ISBN
9789462762336
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2018
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99