Ontslag in goed overleg

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Maurits van Buren

Paperback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe zat het ook alweer met het concurrentiebeding? Worden vakantiedagen uitbetaald bij het einde van de arbeidsovereenkomst? En hoe wordt een ontslagvergoeding belast? Dit zijn slechts enkele vragen waar zowel werkgevers als werknemers mee te maken krijgen bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden.In dit boek worden punt voor punt de voorwaarden besproken van een beëindigingsregeling. Per voorwaarde wordt toegelicht wat deze inhoudt en welke factoren daarop van invloed zijn. Bij iedere voorwaarde wordt daarnaast een aantal voorbeelden gegeven uit de praktijk. Ontslag in goed overleg is een praktisch handboek voor iedereen die betrokken is bij het onderhandelen van een beëindigings regeling bij ontslag. Of u nu een zelfstandig ondernemer of HR-adviseur bent. Of indien uw werkgever ú ontslag heeft aangezegd.Maurits van Buren is ruim 9 jaar advocaat arbeidsrecht bij Brantjes Advocaten, waar hij partner is. Hij adviseert zowel ondernemingen als particulieren over arbeidsrechtelijke zaken zoals ontslag, reorganisatie en concurrentiegeschillen. In zijn tweewekelijkse blogs, gepubliceerd op www.brantjesadvocaten.nl, gaat hij in op actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maurits van Buren
Uitgever
Brantjes Advocaten
ISBN
9789090306445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Beschrijving

Hoe zat het ook alweer met het concurrentiebeding? Worden vakantiedagen uitbetaald bij het einde van de arbeidsovereenkomst? En hoe wordt een ontslagvergoeding belast?

Dit zijn slechts enkele vragen waar zowel werkgevers als werknemers mee te maken krijgen bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden.

In dit boek worden punt voor punt de voorwaarden besproken van een beëindigingsregeling. Per voorwaarde wordt toegelicht wat deze inhoudt en welke factoren daarop van invloed zijn. Bij iedere voorwaarde wordt daarnaast een aantal voorbeelden gegeven uit de praktijk.

Ontslag in goed overleg is een praktisch handboek voor iedereen die betrokken is bij het onderhandelen van een beëindigings regeling bij ontslag. Of u nu een zelfstandig ondernemer of HR-adviseur bent. Of indien uw werkgever ú ontslag heeft aangezegd.

Maurits van Buren is ruim 9 jaar advocaat arbeidsrecht bij Brantjes Advocaten, waar hij partner is. Hij adviseert zowel ondernemingen als particulieren over arbeidsrechtelijke zaken zoals ontslag, reorganisatie en concurrentiegeschillen. In zijn tweewekelijkse blogs, gepubliceerd op www.brantjesadvocaten.nl, gaat hij in op actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maurits van Buren
Uitgever
Brantjes Advocaten
ISBN
9789090306445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
120

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99