Ontdek heerlijk Sicilie

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Barbara Kleinbussink

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sicilië is vruchtbaar en ligt heel centraal in de Middellandse Zee. Dat dit eiland een juweeltje is ontdekten vele volkeren al lang geleden. Daarom kwamen hier o.a. de Feniciërs terecht, maar ook de Grieken, de Arabieren en de Normandiërs. Vandaag de dag zijn hun sporen nog steeds terug te vinden op het eiland dat onderaan de laars bungelt. Die sporen vinden we terug in de gebouwen, in de taal maar ook in de gerechten van de smakelijke Siciliaanse keuken. Ga op pad met dit boek in je hand en ontdek zelf hoe heerlijk Sicilië is.Barbara Kleinbussink is al jaren reisleidster op Sicilië. Ook in haar vrije tijd gaat ze er graag naartoe. In dit boek neemt ze je mee om het eiland te ontdekken. Zo kom je bovenop de actieve vulkaan de Etna. Ze vertelt over het feest van de heilige Agatha in Catania. Ze laat je versteld staan van de immense tempels die de Grieken hier achtergelaten hebben. Ze loodst je door de kleine, drukke steegjes van Palermo. En laat je genieten van schitterende Romeinse mozaïeken in de binnenlanden. Bovendien weet ze precies waar je moet zijn om echte authentieke Siciliaanse gerechten te proeven. Eenmaal thuis kun je ze ook zelf proberen te maken, de recepten heeft ze voor je opgeschreven!* Praktische gids vol wetenswaardigheden die voor anderen onvindbaar zijn* De beste geheime adresjes om Sicilië "heerlijk" te ontdekken* Voorzien van authentieke Siciliaanse recepten* Een andere manier om Sicilië te ontdekken

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Barbara Kleinbussink
Uitgever
Edicola publishing
ISBN
9789492199539
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Sicilië is vruchtbaar en ligt heel centraal in de Middellandse Zee. Dat dit eiland een juweeltje is ontdekten vele volkeren al lang geleden. Daarom kwamen hier o.a. de Feniciërs terecht, maar ook de Grieken, de Arabieren en de Normandiërs. Vandaag de dag zijn hun sporen nog steeds terug te vinden op het eiland dat onderaan de laars bungelt. Die sporen vinden we terug in de gebouwen, in de taal maar ook in de gerechten van de smakelijke Siciliaanse keuken. Ga op pad met dit boek in je hand en ontdek zelf hoe heerlijk Sicilië is.

Barbara Kleinbussink is al jaren reisleidster op Sicilië. Ook in haar vrije tijd gaat ze er graag naartoe. In dit boek neemt ze je mee om het eiland te ontdekken. Zo kom je bovenop de actieve vulkaan de Etna. Ze vertelt over het feest van de heilige Agatha in Catania. Ze laat je versteld staan van de immense tempels die de Grieken hier achtergelaten hebben. Ze loodst je door de kleine, drukke steegjes van Palermo. En laat je genieten van schitterende Romeinse mozaïeken in de binnenlanden. Bovendien weet ze precies waar je moet zijn om echte authentieke Siciliaanse gerechten te proeven. Eenmaal thuis kun je ze ook zelf proberen te maken, de recepten heeft ze voor je opgeschreven!

* Praktische gids vol wetenswaardigheden die voor anderen onvindbaar zijn
* De beste geheime adresjes om Sicilië "heerlijk" te ontdekken
* Voorzien van authentieke Siciliaanse recepten
* Een andere manier om Sicilië te ontdekken

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Barbara Kleinbussink
Uitgever
Edicola publishing
ISBN
9789492199539
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99