Ontdek de smaak van bier

proef de waarheid

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Fiona de Lange

Hardback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waar komt bitterheid in bier vandaan? Waar het fruitige, zoete karakter? Wat maakt een bier uniek in smaak? Ontdek de oorsprong van de smaak van bier en weet straks wat jij wel en niet lekker vindt. Je leert alles over de smaak van bier op een laagdrempelige, toegankelijke en smakelijke wijze. En zo spreek jij na het lezen van dit boek een beetje de taal van de brouwer. In de winkel, op het terras en in een biercafé weet je straks op basis van jouw smaakvoorkeur precies de juiste bierkeuze te maken, zodat je optimaal kan genieten!Fiona de Lange is professioneel en gediplomeerd biersommelier en zytholoog (bierkundige). Ze adviseert horecagelegenheden voor de juiste bier & spijs-combinaties en geeft masterclasses aan bierliefhebbers en personeel van bierbrouwers over de smaak van bier. Ze begeleidt bierliefhebbers (en ook niet-bierliefhebbers) in de zoektocht naar de favoriete biersmaak. Er is voor iedereen een bier dat hij of zij lekker vindt. Door barrières te doorbreken en bier te laten beleven zijn al duizenden mensen door haar enthousiast geraakt over de wereld van bier. Stap in dit boek en beleef en proef het ook!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fiona de Lange
Uitgever
Caplan Publishing B.V.
ISBN
9789087241551
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Waar komt bitterheid in bier vandaan? Waar het fruitige, zoete karakter? Wat maakt een bier uniek in smaak? Ontdek de oorsprong van de smaak van bier en weet straks wat jij wel en niet lekker vindt. Je leert alles over de smaak van bier op een laagdrempelige, toegankelijke en smakelijke wijze. En zo spreek jij na het lezen van dit boek een beetje de taal van de brouwer. In de winkel, op het terras en in een biercafé weet je straks op basis van jouw smaakvoorkeur precies de juiste bierkeuze te maken, zodat je optimaal kan genieten!

Fiona de Lange is professioneel en gediplomeerd biersommelier en zytholoog (bierkundige). Ze adviseert horecagelegenheden voor de juiste bier & spijs-combinaties en geeft masterclasses aan bierliefhebbers en personeel van bierbrouwers over de smaak van bier. Ze begeleidt bierliefhebbers (en ook niet-bierliefhebbers) in de zoektocht naar de favoriete biersmaak. Er is voor iedereen een bier dat hij of zij lekker vindt. Door barrières te doorbreken en bier te laten beleven zijn al duizenden mensen door haar enthousiast geraakt over de wereld van bier. Stap in dit boek en beleef en proef het ook!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fiona de Lange
Uitgever
Caplan Publishing B.V.
ISBN
9789087241551
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99