Ons huis staat in brand (e-Book)

Een gezin en de toekomst van onze planeet

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Greta Thunberg, Beata Ernman, Svante Thunberg, Malena Ernman

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op 20 augustus 2018 begon de Zweedse Greta Thunberg, vijftien jaar oud, haar actie als klimaatspijbelaar. Europa beleefde op dat moment de warmste zomer in drie eeuwen; hittegolven, droogte en bosbranden teisterden het continent. Greta besloot iedere dag voor het Zweedse parlement te protesteren om aandacht te vragen voor klimaatverandering. Wat begon als een actie van één jonge vrouw groeide in korte tijd uit tot een wereldwijde beweging.Ons huis staat in brand is het niet eerder vertelde, zeer intieme verhaal van Greta Thunberg en haar familie. Haar moeder, operazangeres Malena Ernman, beschrijft de moeilijke jaren die voorafgingen aan die dag in augustus: hoe Greta als jong meisje worstelde met depressies en een eetstoornis, hoe haar ouders zochten naar verklaringen en hoe ze omgingen met de diagnose die volgde, hoe Greta voor het eerst over klimaatverandering hoorde en niet kon stoppen erover na te denken, hoe ze haar gezin overtuigde om hun levensstijl fundamenteel te veranderen en te vechten - voor het klimaat en voor de toekomst. Dit is het uitzonderlijke en ontroerende verhaal van een gezin dat laat zien wat we zelf kunnen doen voor een betere wereld. Meer nog dan dat is dit een verhaal over de crisis die ons allemaal aangaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Greta Thunberg, Beata Ernman, Svante Thunberg, Malena Ernman
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403171005
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
1160484 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Op 20 augustus 2018 begon de Zweedse Greta Thunberg, vijftien jaar oud, haar actie als klimaatspijbelaar. Europa beleefde op dat moment de warmste zomer in drie eeuwen; hittegolven, droogte en bosbranden teisterden het continent. Greta besloot iedere dag voor het Zweedse parlement te protesteren om aandacht te vragen voor klimaatverandering. Wat begon als een actie van één jonge vrouw groeide in korte tijd uit tot een wereldwijde beweging.

Ons huis staat in brand is het niet eerder vertelde, zeer intieme verhaal van Greta Thunberg en haar familie. Haar moeder, operazangeres Malena Ernman, beschrijft de moeilijke jaren die voorafgingen aan die dag in augustus: hoe Greta als jong meisje worstelde met depressies en een eetstoornis, hoe haar ouders zochten naar verklaringen en hoe ze omgingen met de diagnose die volgde, hoe Greta voor het eerst over klimaatverandering hoorde en niet kon stoppen erover na te denken, hoe ze haar gezin overtuigde om hun levensstijl fundamenteel te veranderen en te vechten - voor het klimaat en voor de toekomst.

Dit is het uitzonderlijke en ontroerende verhaal van een gezin dat laat zien wat we zelf kunnen doen voor een betere wereld. Meer nog dan dat is dit een verhaal over de crisis die ons allemaal aangaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Greta Thunberg, Beata Ernman, Svante Thunberg, Malena Ernman
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403171005
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
1160484 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99