Volgens de aangegeven levertijd had ik mijn bestelling al moeten ontvangen, maar dat is niet zo. Hoe kan dat?

Boeken.com streeft ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Daarom tref je bij elke titel op onze website de verwachte levertijd aan. Soms is de levertijd langer dan één werkdag. Dat zie je duidelijk terug op onze website: bij elke titel tref je de verwachte levertijd aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Bestel je meerdere boeken met verschillende levertijden in één bestelling? Dan krijg je de boeken stuk voor stuk thuisbezorgd volgens de verwachte levertijd, zoals aangegeven op onze website. Je hoeft dus nooit te wachten totdat de laatste titel ook leverbaar is.

Nieuwe boeken reserveren
Je kunt via Boeken.com al vanaf zes weken van tevoren titels reserveren die nog moeten verschijnen. Zodra het boek leverbaar is, zorgen wij ervoor dat je het direct thuisbezorgd krijgt. Zo weet je zeker dat je favoriete nieuwste boeken als eerste in huis hebt!

Afwijkende levertijden
Heel soms wijkt de verwachte levertijd af van de daadwerkelijke levertijd. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er een probleem is met de leverbaarheid van een boek bij onze distributeur. Ook kan het voorkomen dat er sprake is van vertraging in de levertijden door PostNL. Wij doen ons uiterste best om dit soort zaken te voorkomen.

Wij informeren je altijd per e-mail over je bestelstatus, dus ook over een eventuele vertraging in de levering. Na betaling krijg je direct een e-mail met de orderbevestiging.

Er zijn vervolgens drie opties:

Brievenbuspost
Je bestelling past door de brievenbus. In de e-mail met orderbevestiging staat vermeld wanneer je bestelling wordt verzonden. Op de dag van geplande ontvangst ontvang je per e-mail een verzendbevestiging per artikel of verzameling artikelen. Heb je je bestelling niet ontvangen? Dan verzoeken wij je om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.
 

Pakketpost
Je bestelling wordt als pakket verzonden. In de e-mail met orderbevestiging staat vermeld wanneer je bestelling wordt verzonden. Op de dag van geplande ontvangst ontvang je per e-mail een verzendbevestiging per artikel of verzameling artikelen. Bij elke pakketpost ontvang je tevens een track & trace code. Hiermee kun je je bestelling eenvoudig volgen. Handig, want je weet direct wanneer je order bij je aan de deur wordt bezorgd. Heb je je bestelling niet ontvangen? Dan verzoeken wij je om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Downloaden
Heb je een e-Book gekocht? Dan krijg je na je betaling direct een e-mail met daarin een downloadlink. Heb je de mail niet ontvangen? Dan verzoeken wij je om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.