One Day Methode

Voeg tijd toe aan je dag en leef maximaal

Prijs € 23,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Tabe Ydo

Paperback | September 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na een persoonlijke zoektocht van 30 jaar leert Tabe Ydo je in ‘One Day’ alles wat je nodig hebt om tijd toe te voegen aan je dag. Zodat je je niet continu hoeft af te vragen waar de tijd blijft. Als mens en ondernemer snapt hij hoe kostbaar tijd is, en hoe weinig we ervan hebben. Dat levert ook een bewuster leven op. Ydo introduceert in dit boek de One Day methode. Een methode die je leert hoe je meer tijd kunt toevoegen aan je dagen. En door bewuster te leven, kun je massa’s plezier beleven zonder dat de tijd voorbijvliegt. ‘One Day’ geeft je het inzicht én de tools om het maximale uit jouw kostbare dagen, jezelf en je leven te halen. Dit door de uren in je dag te verdubbelen, terwijl je de hoogste staat van voldoening ervaart. Als de tijd steeds sneller gaat, onderneem dan nu actie! # You only live once Tabe Ydo (1976) is een succesvol ondernemer in Amsterdam met een druk gezinsleven. In de afgelopen 30 jaar kreeg hij te maken met een faillissement, burn-outs, sessies bij psychologen. Hij stond voor ontelbare sportchallenges en diëten. Hij rondde studies af aan Harvard en Yale. But he finally cracked the code: One Day.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tabe Ydo
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021577302
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Na een persoonlijke zoektocht van 30 jaar leert Tabe Ydo je in ‘One Day’ alles wat je nodig hebt om tijd toe te voegen aan je dag. Zodat je je niet continu hoeft af te vragen waar de tijd blijft. Als mens en ondernemer snapt hij hoe kostbaar tijd is, en hoe weinig we ervan hebben. Dat levert ook een bewuster leven op.

Ydo introduceert in dit boek de One Day methode. Een methode die je leert hoe je meer tijd kunt toevoegen aan je dagen. En door bewuster te leven, kun je massa’s plezier beleven zonder dat de tijd voorbijvliegt.

‘One Day’ geeft je het inzicht én de tools om het maximale uit jouw kostbare dagen, jezelf en je leven te halen. Dit door de uren in je dag te verdubbelen, terwijl je de hoogste staat van voldoening ervaart. Als de tijd steeds sneller gaat, onderneem dan nu actie!

# You only live once

Tabe Ydo (1976) is een succesvol ondernemer in Amsterdam met een druk gezinsleven. In de afgelopen 30 jaar kreeg hij te maken met een faillissement, burn-outs, sessies bij psychologen. Hij stond voor ontelbare sportchallenges en diëten. Hij rondde studies af aan Harvard en Yale. But he finally cracked the code: One Day.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tabe Ydo
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021577302
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99