Onderzoeken doe je zo!

Prijs € 39,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Nel Verhoeven

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe doe je onderzoek? Welke vragen ga je stellen? Welke mensen doen aan je onderzoek mee? Hoe maak je een onderzoeksplan? Hoe maak je tabellen en grafieken? Welke conclusies zijn belangrijk? Hoe presenteer je de resultaten? Dit zijn slechts een paar vragen die je kunt stellen als je aan een onderzoeksproject begint. Daar gaat dit boek dan ook over. Je leert hoe een onderzoek eruitziet, en hoe je zelf een eenvoudig onderzoekje kunt uitvoeren.Onderzoeken doe je zo! is een inleiding in de onderzoekspraktijk voor het beroepsonderwijs. In het bijzonder kan het worden gebruikt binnen de opleidingen juridisch, commercieel, ICT, financiële beroepen en informatiedienstverlening. Het boek kan als lesboek worden gebruikt en als naslagwerk bij het opzetten van een onderzoek.Nel Verhoeven is werkzaam aan de Roosevelt Academy in Middelburg. Daar is zij coördinator en hoofddocent Methodenleer & Statistiek. Tevens leidt zij het Institute for Undergraduate Research 'Eleanor', het projectbureau van de Roosevelt Academy. Nel Verhoeven verrichtte promotieonderzoek naar statistiekonderwijs aan universiteiten en hogescholen. Zij is ook auteur van het boek Sterk in je werk en de bestseller Wat is onderzoek?.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nel Verhoeven
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789059319240
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hoe doe je onderzoek? Welke vragen ga je stellen? Welke mensen doen aan je onderzoek mee? Hoe maak je een onderzoeksplan? Hoe maak je tabellen en grafieken? Welke conclusies zijn belangrijk? Hoe presenteer je de resultaten?

Dit zijn slechts een paar vragen die je kunt stellen als je aan een onderzoeksproject begint. Daar gaat dit boek dan ook over. Je leert hoe een onderzoek eruitziet, en hoe je zelf een eenvoudig onderzoekje kunt uitvoeren.

Onderzoeken doe je zo! is een inleiding in de onderzoekspraktijk voor het beroepsonderwijs. In het bijzonder kan het worden gebruikt binnen de opleidingen juridisch, commercieel, ICT, financiële beroepen en informatiedienstverlening. Het boek kan als lesboek worden gebruikt en als naslagwerk bij het opzetten van een onderzoek.

Nel Verhoeven is werkzaam aan de Roosevelt Academy in Middelburg. Daar is zij coördinator en hoofddocent Methodenleer & Statistiek. Tevens leidt zij het Institute for Undergraduate Research 'Eleanor', het projectbureau van de Roosevelt Academy. Nel Verhoeven verrichtte promotieonderzoek naar statistiekonderwijs aan universiteiten en hogescholen. Zij is ook auteur van het boek Sterk in je werk en de bestseller Wat is onderzoek?.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nel Verhoeven
Uitgever
Boom Lemma uitgevers
ISBN
9789059319240
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99