Onderworpen (e-Book)

Abby King heeft een geheime fantasie

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Tara Sue Me

EPUB met digitaal watermerk | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Onderworpen vertelt het verhaal van de verlegen bibliothecaresse Abby King. Abby heeft een geheime fantasie en hunkert naar wat meer spanning en passie in haar leven. Dan ontmoet ze Nathaniel West, de aantrekkelijke en succesvolle eigenaar van West Industries. Hij is een sexy en ervaren Dominant, op zoek naar een nieuwe onderdanige. Abby biedt zich aan Nathaniel aan, hopend dat hij tegemoet kan komen aan haar geheime fantasie. Na een weekend met de Meester weet Abby dat ze naar meer verlangt en ze geeft zich volledig over aan Nathaniels spelregels. Maar ondanks het waanzinnige genot dat hij haar geeft, blijft Nathaniel zich kil en afstandelijk verschuilen achter zijn regels. Naarmate Abby dieper verstrikt raakt in zijn wereld van seksuele macht en passie, vreest ze dat Nathaniëls hart onbereikbaar is, terwijl ze zelf haar hart volledig aan hem heeft verloren... Tara Sue Me schreef haar eerste boek op haar twaalfde. Pas twintig jaar later pakte ze de pen weer op. Na enkele romans besloot ze wat gewaagder en sexyer te gaan schrijven en zo ontstond Onderworpen. Online verkocht ze meer dan acht miljoen boeken en inspireerde zij velen tot het nieuwe, erotische genre, waar ook de Vijftig tinten grijs (E.L. James) en Crossfire (Sylvia Day) trilogieën toe behoren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tara Sue Me
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809717
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
332255 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Beschrijving

Onderworpen vertelt het verhaal van de verlegen bibliothecaresse Abby King. Abby heeft een geheime fantasie en hunkert naar wat meer spanning en passie in haar leven.

Dan ontmoet ze Nathaniel West, de aantrekkelijke en succesvolle eigenaar van West Industries. Hij is een sexy en ervaren Dominant, op zoek naar een nieuwe onderdanige. Abby biedt zich aan Nathaniel aan, hopend dat hij tegemoet kan komen aan haar geheime fantasie.
Na een weekend met de Meester weet Abby dat ze naar meer verlangt en ze geeft zich volledig over aan Nathaniels spelregels. Maar ondanks het waanzinnige genot dat hij haar geeft, blijft Nathaniel zich kil en afstandelijk verschuilen achter zijn regels.

Naarmate Abby dieper verstrikt raakt in zijn wereld van seksuele macht en passie, vreest ze dat Nathaniëls hart onbereikbaar is, terwijl ze zelf haar hart volledig aan hem heeft verloren...

Tara Sue Me schreef haar eerste boek op haar twaalfde. Pas twintig jaar later pakte ze de pen weer op. Na enkele romans besloot ze wat gewaagder en sexyer te gaan schrijven en zo ontstond Onderworpen. Online verkocht ze meer dan acht miljoen boeken en inspireerde zij velen tot het nieuwe, erotische genre, waar ook de Vijftig tinten grijs (E.L. James) en Crossfire (Sylvia Day) trilogieën toe behoren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tara Sue Me
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809717
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
332255 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99