Onderwereld op wielen

de onstuitbare opmars van de motorgangs

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Stefan Schubert

Paperback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sinds hun prilste begin haalden de Hells Angels met hun uitspattingen vele tienduizenden keren de media. Opgericht door de Californische nozem Sonny Barger en vernoemd naar een bommenwerperssquadron uit de Tweede Wereldoorlog groeide de gemotoriseerde vriendengroep uit tot een wereldwijd beruchte en gevreesde tegenstander. De Duitse ex-politieman Stefan Schubert schetst in zijn boek een beeld van een bende vrijbuiters die werkelijk aan alle kanten uit de bocht is gegierd. Een hechte, gesloten gemeenschap met een welhaast militaristische discipline, waarbinnen de zwijgplicht wordt gewaarborgd middels lijfstraffen die er niet om liegen. Voor velen heeft de club een enorme aantrekkingskracht. De Hells Angels - en hun geestverwanten als de Bandidos, de Mongols en de Outlaws - blijken werkelijk van alle illegale markten thuis. Lijvige politierapporten onderschrijven dit. Ondertussen wordt internationaal het ene chapter na de andere opgericht. Inmiddels telt Duitsland, na de VS, het grootste aantal motorgangs. En Nederland blijft niet achter. Onderwereld op wielen is een ijzingwekkend boek dat je raakt als een klap met een motorketting. Olie en bloed sijpelen van de pagina's. Misdaadjournalist Gerlof Leistra voegde een exclusief hoofdstuk toe over de onstuitbare opkomst van de motorgangs en de dreigende motoroorlog in de Lage Landen. Voormalig politieman Stefan Schubert (1970) schreef verschillende misdaadboeken die alle bestsellers werden. De internationale media doen, vanwege Schuberts grote kennis over de motorgangs, regelmatig een beroep op zijn deskundigheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stefan Schubert
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089755506
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
372

Beschrijving

Sinds hun prilste begin haalden de Hells Angels met hun uitspattingen vele tienduizenden keren de media. Opgericht door de Californische nozem Sonny Barger en vernoemd naar een bommenwerperssquadron uit de Tweede Wereldoorlog groeide de gemotoriseerde vriendengroep uit tot een wereldwijd beruchte en gevreesde tegenstander.

De Duitse ex-politieman Stefan Schubert schetst in zijn boek een beeld van een bende vrijbuiters die werkelijk aan alle kanten uit de bocht is gegierd. Een hechte, gesloten gemeenschap met een welhaast militaristische discipline, waarbinnen de zwijgplicht wordt gewaarborgd middels lijfstraffen die er niet om liegen. Voor velen heeft de club een enorme aantrekkingskracht.

De Hells Angels - en hun geestverwanten als de Bandidos, de Mongols en de Outlaws - blijken werkelijk van alle illegale markten thuis. Lijvige politierapporten onderschrijven dit. Ondertussen wordt internationaal het ene chapter na de andere opgericht. Inmiddels telt Duitsland, na de VS, het grootste aantal motorgangs. En Nederland blijft niet achter.

Onderwereld op wielen is een ijzingwekkend boek dat je raakt als een klap met een motorketting. Olie en bloed sijpelen van de pagina's. Misdaadjournalist Gerlof Leistra voegde een exclusief hoofdstuk toe over de onstuitbare opkomst van de motorgangs en de dreigende motoroorlog in de Lage Landen.


Voormalig politieman Stefan Schubert (1970) schreef verschillende misdaadboeken die alle bestsellers werden. De internationale media doen, vanwege Schuberts grote kennis over de motorgangs, regelmatig een beroep op zijn deskundigheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stefan Schubert
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089755506
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
372

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99