Onderweg naar de oever van de tijd

wat is de weg naar Istanbul?

Prijs € 22,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ruud Bruggeman

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ruud Bruggeman heeft al eerder pelgrimstochten gelopen, naar Santiago en naar Rome. Deze keer is hij vanuit Nederland op weg gegaan naar Istanbul. Nu geen pelgrimstocht naar het graf van een heilige, maar naar de 'Aya Sofia' in Istanbul, de 'Heilige Wijsheid'. Zo'n 3500 km lange tocht is boeiend, door het maandenlang buiten leven in de natuur, door alles wat hij onderweg aan bijzonders ziet en wat hem overkomt aan avontuurlijke en wonderlijke gebeurtenissen. Een ontmoeting met de bijzondere goedheid van mensen op zijn weg, en een ervaring van telkens weer geholpen worden, 'het komt altijd goed'. En de vraag, hoe zoiets mogelijk is. Zo'n zes maanden lopen, ook grote delen alleen, is ook een confrontatie met jezelf, met wat er in je binnenste leeft. De lange wandelweg is ook een metafoor voor de levensweg: alles wat je onderweg ontmoet en ervaart is tegelijk van toepassing op de weg die we door ons leven afleggen, net als de ontmoeting onderweg met het goede en het donkere in de buitenwereld en in de eigen binnenwereld. Hij komt de vragen tegen die er zijn voor ieder mens op zijn levensweg, zoals: waarom ben ik hier op aarde, wat maakt dat ik gelukkig kan zijn in mijn leven, wat houdt me daarvan af, en hoe ga ik daarmee om.Bruggeman laat de lezer delen in al het bijzondere, grappige, afwisselende, wonderbaarlijke wat er op zo'n tocht langs komt, en tot welke inzichten die kunnen leiden over de levensvragen, waar we onderweg in ons leven allemaal mee bezig zijn. Vanwege zijn meeslepende wijze van vertellen is het ook voor de lezer een avontuur, met een plezierige metgezel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruud Bruggeman
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089545558
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
334

Beschrijving

Ruud Bruggeman heeft al eerder pelgrimstochten gelopen, naar Santiago en naar Rome. Deze keer is hij vanuit Nederland op weg gegaan naar Istanbul. Nu geen pelgrimstocht naar het graf van een heilige, maar naar de 'Aya Sofia' in Istanbul, de 'Heilige Wijsheid'. Zo'n 3500 km lange tocht is boeiend, door het maandenlang buiten leven in de natuur, door alles wat hij onderweg aan bijzonders ziet en wat hem overkomt aan avontuurlijke en wonderlijke gebeurtenissen. Een ontmoeting met de bijzondere goedheid van mensen op zijn weg, en een ervaring van telkens weer geholpen worden, 'het komt altijd goed'. En de vraag, hoe zoiets mogelijk is. Zo'n zes maanden lopen, ook grote delen alleen, is ook een confrontatie met jezelf, met wat er in je binnenste leeft.
De lange wandelweg is ook een metafoor voor de levensweg: alles wat je onderweg ontmoet en ervaart is tegelijk van toepassing op de weg die we door ons leven afleggen, net als de ontmoeting onderweg met het goede en het donkere in de buitenwereld en in de eigen binnenwereld. Hij komt de vragen tegen die er zijn voor ieder mens op zijn levensweg, zoals: waarom ben ik hier op aarde, wat maakt dat ik gelukkig kan zijn in mijn leven, wat houdt me daarvan af, en hoe ga ik daarmee om.
Bruggeman laat de lezer delen in al het bijzondere, grappige, afwisselende, wonderbaarlijke wat er op zo'n tocht langs komt, en tot welke inzichten die kunnen leiden over de levensvragen, waar we onderweg in ons leven allemaal mee bezig zijn. Vanwege zijn meeslepende wijze van vertellen is het ook voor de lezer een avontuur, met een plezierige metgezel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruud Bruggeman
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089545558
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
334

Actuele bestsellers!

  • 25,99
  • 24,99
  • 24,99
  • 23,99
  • 23,00
  • 18,99
  • 15,99
  • 17,50
  • 15,00
  • 17,99