Onderhoudskostenkompas 2015

uw leidraad voor onderhoudskosten van woningen en utiliteitsgebouwen

Prijs € 73,14

Niet beschikbaar

Paperback | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2015 bevat allegegevens die u nodig heeft om de onderhoudskosten van woningen enutiliteitsgebouwen te kunnen berekenen. Het is een praktisch hulpmiddelom bij uw dagelijkse werkzaamheden inzicht te krijgen in de actuele eenheidsprijzen voor het onderhoud van de verschillende bouwdelen. Dekosten staan overzichtelijk vermeld en in één oogopslag ziet u de prijs pervierkante meter of per stuk samen met de kostencyclus.De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2015 bevat 3 delen:Deel A Bestaat uit algemene informatie over o.a. daken, gevels, materialen,oppervlaktebepalingen en asbest die u in de praktijk tegen kunt komen, met duidelijke afbeeldingen en foto's.Deel B Bestaat uit een controlelijst met veel voorkomende bouwgebreken op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied.Deel C Bestaat uit een prijzenbestand van zowel bouwkundige en installatietechnische bouwdelen, deze zijn gerubriceerd conform de elementenmethode NL-SFB.Dit handboek is samengesteld door Koëter Vastgoed Adviseurs B.V. Ditonafhankelijke adviesbureau op het gebied van beheer en onderhoudvan vastgoed opereert vanuit Amsterdam en Eindhoven door geheelNederland. Zij adviseren op het gebied van beheer en onderhoud aan hetbedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedbeleggers. De heldere en bruikbare adviezen vormen een sterk fundament, bijvoorbeeld bij het nemen van strategische beslissingen over vastgoed portefeuilles. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.koeter.org.Dit handboek is een uitgave van Vastgoed Adviseurs Online (VAO®), een samenwerkingsverband van docenten en deskundigen uit de vastgoedbranche. Mede ondersteund door inhoudelijk deskundigen en uitvoerende bedrijven heeft VAO® als doel om instrumenten en tips ter beschikking te stellen die van nut kunnen zijn in uw dagelijkse praktijk. Op de webwinkel van VAO® treft u meer kennisproducten die u kunnen ondersteunen, zie www.evaoshop.nl.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Vastgoed Adviseurs Online B.V.
ISBN
9789082028362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2015 bevat alle
gegevens die u nodig heeft om de onderhoudskosten van woningen en
utiliteitsgebouwen te kunnen berekenen. Het is een praktisch hulpmiddel
om bij uw dagelijkse werkzaamheden inzicht te krijgen in de actuele eenheidsprijzen voor het onderhoud van de verschillende bouwdelen. De
kosten staan overzichtelijk vermeld en in één oogopslag ziet u de prijs per
vierkante meter of per stuk samen met de kostencyclus.

De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2015 bevat 3 delen:

Deel A Bestaat uit algemene informatie over o.a. daken, gevels, materialen,
oppervlaktebepalingen en asbest die u in de praktijk tegen kunt komen, met duidelijke afbeeldingen en foto's.

Deel B Bestaat uit een controlelijst met veel voorkomende bouwgebreken op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied.

Deel C Bestaat uit een prijzenbestand van zowel bouwkundige en installatietechnische bouwdelen, deze zijn gerubriceerd conform de elementenmethode NL-SFB.

Dit handboek is samengesteld door Koëter Vastgoed Adviseurs B.V. Dit
onafhankelijke adviesbureau op het gebied van beheer en onderhoud
van vastgoed opereert vanuit Amsterdam en Eindhoven door geheel
Nederland. Zij adviseren op het gebied van beheer en onderhoud aan het
bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedbeleggers. De heldere en bruikbare adviezen vormen een sterk fundament, bijvoorbeeld bij het nemen van strategische beslissingen over vastgoed portefeuilles. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.koeter.org.

Dit handboek is een uitgave van Vastgoed Adviseurs Online (VAO®), een samenwerkingsverband van docenten en deskundigen uit de vastgoedbranche. Mede ondersteund door inhoudelijk deskundigen en uitvoerende bedrijven heeft VAO® als doel om instrumenten en tips ter beschikking te stellen die van nut kunnen zijn in uw dagelijkse praktijk. Op de webwinkel van VAO® treft u meer kennisproducten die u kunnen ondersteunen, zie www.evaoshop.nl.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Vastgoed Adviseurs Online B.V.
ISBN
9789082028362
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99