Oncologie en hematologie bij kinderen

Prijs € 39,95

Uitverkocht

R. Pieters

Paperback | December 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Oncologie en hematologie bij kinderen geeft een helder overzicht van de klachten, symptomen en laboratorium-afwijkingen die kunnen wijzen op een hematologische of oncologische aandoening bij een kind. Door de handige schema’s en het trefwoordenregister is het boek gemakkelijk doorzoekbaar en praktisch in gebruik.Oncologie en hematologie bij kinderen bestaat uit zes delen. In de eerste drie delen staan algemene symptomen, neurologische symptomen en zwellingen centraal. Vervolgens komen verhoogde bloedingsneiging en trombose en laboratoriumafwijkingen in het bloedbeeld aan de orde. Het laatste deel bevat appendices.De eerste vijf delen belichten de incidentie en de achtergrond van een aandoening. Ook wordt uitgebreid ingegaan op anamnese, lichamelijk onderzoek en differentiaaldiagnose. Bovendien geeft het boek op beknopte wijze inzicht in aanvullend onderzoek en therapie Oncologie en hematologie bij kinderen is het tiende deel in de serie Praktische Kindergeneeskunde. Deze serie bevat uitgaven met praktische en klachtgerichte informatie over de verschillende (deel) specialismen van de kindergeneeskunde. De serie is een nuttig hulp-middel voor medici werkzaam op het brede terrein van de kindergeneeskunde: huisartsen, kinderartsen (in opleiding), jeugdgezondheidsartsen en pediatrisch geori eerde medisch specialisten. Elk jaar verschijnen twee tot drie nieuwe titels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Pieters
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031336593
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182

Beschrijving

Oncologie en hematologie bij kinderen geeft een helder overzicht van de klachten, symptomen en laboratorium-afwijkingen die kunnen wijzen op een hematologische of oncologische aandoening bij een kind. Door de handige schema’s en het trefwoordenregister is het boek gemakkelijk doorzoekbaar en praktisch in gebruik.
Oncologie en hematologie bij kinderen bestaat uit zes delen. In de eerste drie delen staan algemene symptomen, neurologische symptomen en zwellingen centraal. Vervolgens komen verhoogde bloedingsneiging en trombose en laboratoriumafwijkingen in het bloedbeeld aan de orde. Het laatste deel bevat appendices.
De eerste vijf delen belichten de incidentie en de achtergrond van een aandoening. Ook wordt uitgebreid ingegaan op anamnese, lichamelijk onderzoek en differentiaaldiagnose. Bovendien geeft het boek op beknopte wijze inzicht in aanvullend onderzoek en therapie
Oncologie en hematologie bij kinderen is het tiende deel in de serie Praktische Kindergeneeskunde. Deze serie bevat uitgaven met praktische en klachtgerichte informatie over de verschillende (deel) specialismen van de kindergeneeskunde. De serie is een nuttig hulp-middel voor medici werkzaam op het brede terrein van de kindergeneeskunde: huisartsen, kinderartsen (in opleiding), jeugdgezondheidsartsen en pediatrisch geori eerde medisch specialisten. Elk jaar verschijnen twee tot drie nieuwe titels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Pieters
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789031336593
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2006
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99